Un engany a Instagram treu a la llum els secrets més íntims dels famosos espanyols

Entre els afectats es troben Alejandro Albalá i Suso Álvarez, però el nom més sonat ha estat el de l'actor Miguel Ángel Silvestre,

Miguel Ángel Silvestre s'ha pres de broma la situació | cedida

Les xarxes socials no parlen d'una altra cosa. Avui tots ens despertàvem amb l'aparició del Cas Cantora. Pel nom, sembla que tot aniria encaminat cap a la família Pantoja, però no té res a veure. Aquest te com a protagonista un compte d'Instagram anomenat 'Cantora' que es feia passar per una model russa i que a través de diferents fotografies i vídeos es posava en contacte amb diferents personalitats espanyoles amb la intenció de conquistar-los i emprendre una relació afectiva amb ells, que per descomptat, mai s'acabava duent a terme.

Molts famosos afectats

Entre els afectats es troben Alejandro Albalá i Suso Álvarez, però el nom més sonat ha estat el de l'actor Miguel Ángel Silvestre, que fins i tot, acaba enviant missatges de veu al fals perfil, on amb una veu molt sensual, convida a la model a menjar uns gelats plegats, afegint «em prenc molt de veritat el menjar gelats», un clar eufemisme de caràcter sexual, referint-se constantment als gelats. Aquest missatge ha començat a córrer com la pólvora i fins i tot el mateix actor ha fet broma a les xarxes afirmant «Per un cop que lligo amb una model russa és un fake».

El principal sospitós

Qui s'amaga darrere d'aquest perfil fals? Totes les pistes apunten cap a Isma, un jove que a més, és el millor amic de la filla de Belén Esteban. El seu nom ha saltat a la llum perquè en diverses ocasions ha manifestat a les xarxes que ell és 'cantora'. Diversos mitjans han contactat amb ell i el protagonista ha negat ser la persona que es troba darrere d'aquest cas. 'Cantora' ha desaparegut de les xarxes, després que diferents persones, les quals feia partícips de les converses que mantenia amb els famosos, l'avisessin de què l'anaven a destapar. També se sumen altres noms i converses amb altres personalitats mediàtiques com la cantant Rosalía.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari