ÚLTIMA HORA

⚫️ Mor el pare de Fonsi Nieto

La reina Letícia rep un dels premis més especials de la seva vida

La dona del rei Felip ha rebut el premi en la categoria 'Personalitat més destacada', pel seu compromís en la lluita contra la violència de gènere

Premiem Letícia pel seu compromís en la lluita contra la violència de gènere | GTRES

La reina Letícia acaba de rebre el reconeixement per la seva lluita contra la violència de gènere. La dona del rei Felip ha acudit a recollir aquesta distinció en una cerimònia que s'ha celebrat en la seu del Consell General del Poder Judicial.

 

Aquest matí, la reina, acompanyada per Felip, ha assistit a l'acte, on ha rebut aquest reconeixement. Letícia ha rebut el premi en la categoria 'Personalitat més destacada', pel seu compromís en la lluita contra la violència domèstica i de gènere i el seu suport a les víctimes. Aquesta distinció ha estat atorgada després de valorar que defensés un pacte d'Estat per a fer front als episodis de violència de l'home sobre la dona. Premien la reina per donar visibilitat a aquest problema social.

La reina Letícia rep el seu primer guardó com a membre de la Casa Reial | GTRES

Primer premi com a membre de la Casa Reial

'El Observatorio' va comunicar la concessió del premi a Letícia el passat mes de maig. És el primer cop que la reina Letícia rep un guardó sent part de la Família Reial, ja que el seu primer premi va arribar quan encara era periodista.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor