La reina Sofia reapareix en una setmana plena d'actes institucionals

Aquesta setmana ha estat en primer pla de l'esfera pública aprofitant el descans de la reina Letícia pel seu viatge a Cuba

La reina Sofia, en una setmana molt agitada
La reina Sofia, en una setmana molt agitada | Cordonpress

Aquesta setmana està resultant bastant intensa per la reina emèrita. L'agenda de 'doña’ Sofia ha estat plena de visites i activitats com solia ser habitual en el passat, tot i que actualment la que té més presència institucional sigui la reina Letícia. Durant aquesta setmana però, la reina Letícia es troba descansant del seu viatge a Cuba, així que Sofia ha aprofitat per fer acte de presència en diferents esdeveniments.

 

La reina Sofia, bolcada amb els necessitats

La reina Sofia va desprendre elegància a Lisboa
La reina Sofia va desprendre elegància a Lisboa | Cordonpress

La reina emèrita sempre ha estat molt atenta a les causes benèfiques i la seva activitat institucional ha estat molt lligada a la branca solidària, així que començava la setmana amb una reunió el darrer dilluns amb el consell de la Fundació Champalimaud a Lisboa, dedicada a la investigació oncològica. Allí va vestir un conjunt molt elegant de dues peces amb vestit i 'blazer' entallada, en color gris i teixit ‘tweet’, que va causar sensació i que va acompanyar amb el seu imprescindible fermall de papallona.

Després d’aquesta important reunió, la reina emèrita va assistir amb la seva nora la reina Letícia, al Rastrillo Nuevo Futuro, on es van passejar com dues amigues, van xafardejar, i van acabar comprant algun article, concretament, Sofia va adquirir un fermall.

 

La reina Sofia i la reina Letíca, juntes de compres
La reina Sofia i la reina Letícia, juntes de compres | GTRES

La setmana no va acabar aquí, perquè dimecres, la reina Sofia va assistir al concert en commemoració del 60è aniversari de l'ONG de l'església catòlica Manos Unidas, on se li va entregar un premi extraordinari a la reina emèrita en reconeixement al compromís i la sensibilitat que ha demostrat durant tots aquests anys amb les persones més necessitades.

 

La reina Sofia amb els representants de Manos Unidas i l'alcade de Madrid a l'Auditori Nacional
La reina Sofia amb els representants de Manos Unidas i l'alcalde de Madrid a l'Auditori Nacional | EFE
 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari