Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Toni Clapés recollint el premi Ondas el 2014

El periodista Toni Clapés torna a aparèixer després de la seva operació

Després d'un mes de l'anunci de la seva operació, ha tornat a aparèixer a través d'una fotografia a les xarxes socials
Toni Clapés recollint el premi Ondas el 2014
Toni Clapés recollint el premi Ondas | CatalunyaDiari

Antoni Clapés, o més conegut com a Toni Clapés, ha aparegut públicament després de l'operació que ell mateix va anunciar que tindria. Ara, un mes després d'aquest anunci que va entristir arreu del territori, Clapés ha compartit la seva primera fotografia postoperació. 

toni-clapes
Toni Clapés ha publicat la seva primera fotografia després de l'operació al Cirque du Soleil | Twitter (@toniclapes)

En la fotografia hi apareix ell al costat d'una fotografia de Leo Messi en el nou espectacle del Cirque du Soleil, 'Messi10', que s'està representant fins al gener del pròxim any al Parc del Fòrum de Barcelona. A més, en la mateixa publicació fa referència a la victòria  que el Barça va aconseguir ahir, on Messi va anotar un  hat-trick

Ja feia setmanes que no apareixia al seu programa

En el moment en què el periodista va anunciar els seus problemes de salut, ja feia setmanes que no apareixia en el programa que presenta, el "Versió RAC1" a 'RAC1', i també va deixar de col·laborar en el recentment estrenat "Planta Baixa" de 'TV3'. En aquells dies ja va emetre un tuit on explicava que havia de deixar els programes on apareixia durant unes setmanes per motius de salut.

Però va ser el dia 9 d'octubre que va anunciar, finalment, que hauria de ser operat amb motiu de la malaltia que li havien detectat després de sotmetre's a diverses proves. Alhora, ja avançava que hauria d'abandonar la seva feina com a periodista durant uns mesos per a poder rebre el tractament necessari per a superar-la.

També et pot interessar...