Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Chelo García-Cortés

Chelo García-Cortés anuncia la seva intenció de vot a les xarxes socials

La col·laboradora no ha dubtat en mullar-se a través del seu compte de Twitter
Chelo García-Cortés
Chelo García-Cortés és molt activa a les xarxes socials | GTRES

Malgrat i que molts personatges públics són encara reticents a pronunciar-se sobre temes polítics a les xarxes socials, alguns sí que ho fan i es mullen en dies tan importants com el de la jornada electoral de demà diumenge.

Aquest és el cas de la periodista i col·laboradora de 'Sálvame', Chelo García-Cortés, que s'ha pronunciat aquest matí ben d'hora a través del seu compte de Twitter. En una breu piulada animava als seus seguidors a participar en les eleccions de demà per a seguidament afegir que ella votaria al Partit Socialista.

Els seus seguidors aplaudien la seva sinceritat i el seu atreviment a l'hora de descobrir la seva intenció de vot a través de les xarxes. D'altres discrepaven amb la seva intenció i es duien les mans al cap, tot pensant que la col·laboradora s'estava equivocant.

Altres membres de 'Sálvame' s'han pronunciat en contades ocasions

Belén Esteban mai ha tingut problema en defensar la seva estima cap a Espanya i el seu desig que Catalunya segueixi formant part de l'Estat Espanyol. D'altra banda, Jorge Javier Vázquez s'ha pronunciat també a través del seu bloc i en aparicions a 'Sálvame' on no ha dubtat en mostrar les seves afinitats cap al PSOE i després, cap a Manuela Carmena. Inclús, s'ha ofert en participar en actes de campanya si arribés el cas que li fessin l'oferiment.

També et pot interessar...