Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rosalía sorprèn amb el seu últim disseny

Rosalía impressiona amb un estilisme molt particular

La cantant escollia un vestit d'home amb caputxa per donar-li un toc diferent al seu estilisme, i aconseguir així un 'look' més esportiu

La cantant escollia un vestit d'home amb caputxa per donar-li un toc diferent

La cantant escollia un vestit d'home amb caputxa per donar-li un toc diferent | GTRES

 

Rosalia ha tornat a demostrar una vegada més que sap dur al seu terreny l’estil més formal i reconvertir qualsevol ‘look’ en el seu estil personal. La cantant té una forta personalitat que demostra no només dalt de l’escenari, sinó en els estilismes que sempre llueix en les seves aparicions i esdeveniments, i que recullen les últimes tendències duent-les sempre un pas més enllà.

 

Rosalia aposta pels clàssics amb un toc diferent

Així ho ha fet en la seva última aparició pública amb motiu de l’entrega de premis ‘Latin Recording Academy Person of the Year’, on  va destacar per un disseny molt avantguardista inspirat en un vestit jaqueta d'home, però donant-li un toc molt ‘Rosalia’, és a dir, amb un estil ‘sport’.

 

Rosalía sorprèn amb el seu últim disseny
Rosalía sorprèn amb el seu últim disseny | GTRES

 

La cantant escollia un disseny de color taronja de la firma Balmain per assistir als citats premis, amb una jaqueta creuada i uns pantalons acampanats molt exagerats que arribaven fins a terra, tapant els possibles tacons que pogués lluir la catalana. De tela fluida, el vestit jaqueta tenia un detall que li donava un toc especial a tot el conjunt i el feia diferent: la caputxa.

 

Rosalía, amb aquest detall diferent, capgirava el seu ‘look’ i feia un pas més enllà del típic vestit d’home de tota la vida, portant el concepte clàssic de vestit masculí a un altre esglaó, i reconvertint l’estil formal d’aquesta típica jaqueta a un estil més ‘sport’ i informal. La cantant acompanyava el conjunt amb una bossa tipus bandolera també de la marca Balmain, i de color blau elèctric.

 

També et pot interessar...