Prepara la teva pell per a l'hivern

Consells per cuidar la teva pell i protegir-la del fred aquestes festes

El cutis i les mans són les parts que més es ressenten del contacte constant amb el fred intens

L'hivern és l'època de l'any en la qual la pell es ressent més a causa de les baixes temperatures i pot sofrir episodis de sequedat, provocant que el rostre perdi lluminositat  i elasticitat. Amb l'arribada de les festes tothom es vol veure perfecte, és per això que a continuació t’oferim alguns consells dermoestètics que t’ajudaran a  mantenir la pell amb un aspecte saludable.

 

El teu rostre, una de les parts més importants

El cutis és la part cutània a part de les mans, que més canvis de temperatura sofreix i que per tant, més atenció li hem de prestar. Un dels principis fonamentals per mantenir un cutis ben hidratat doncs, és  netejar i hidratar la cara habitualment, almenys dos cops al dia, una en llevar-se i l’altre abans d’anar a dormir. 

 

Aconsellem no utilitzar aigua calenta per rentar la cara, ja que la podria ressecar, i és important adquirir productes de neteja facial poc agressius i sense sabó. Pel que fa a la hidratació, recomanem adquirir una crema facial adequada al rostre de cadascú i aplicar-la matí i nit, i també és molt aconsellable reforçar aquesta hidratació amb un sèrum que es pot utilitzar un cop per setmana.

 

Una bona preparació del cutis és important per combatre el fred
Una bona preparació del cutis és important per combatre el fred | CatalunyaDiari.cat

 

Una exfoliació cutània per netejar la pell morta i impureses també és molt recomanable per mantenir un cutis perfecte, i serà adequada realitzar-la un cop per setmana o màxim dos, no més d'això, ja que aquesta tècnica és agressiva per la pell i no se n’ha d’abusar. Si et maquilles habitualment, recorda no utilitzar productes agressius amb la teva pell, i apostar per productes de qualitat com per exemple, els de la gamma d’Estee Lauder.

 

Les mans s'han de protegir també dels agents externs
Les mans s'han de protegir també dels agents externs | CatalunyaDiari.cat

Recorda't de les mans

Les mans també sofreixen molt l’arribada del fred, i es poden arribar a ressecar fins a tal punt que apareguin petites ferides o esquerdes, que cal evitar. Per això recomanem dur una crema de mans sempre a la bossa de mà com a part del 'kit' indispensable per fer front a les baixes temperatures. L’opció ideal és adquirir-ne una ja pensada per aquesta part del cos, i aplicar-la diverses vegades al dia; a més a més, caldrà protegir amb guants les mans per evitar que pateixin més del compte els estralls del fred.

 

També et pot interessar...