H&M llança una línia de vestits nupcials a preus molt assequibles

Les propostes inclouen diferents estils de vestits de núvia com el vintage, de tall princesa o curt, i amb un rang de preus que oscil·len entre els 50 i els 200 euros

boda
H&M llança una línia de vestits nupcials a preus molt assequibles | Pexels

Les modes en qüestions nupcials han canviat i sobretot en un dels objectes més buscats per aquest dia tan especial: el vestit de núvia. Tradicionalment, era normal gastar-se molts diners en un vestit nupcial a preus desorbitats, per lluir un model car i que només es duria un dia a la vida, i després guardar-lo a l’armari amb molt d’afecte sense utilitzar-lo mai més.

Però les coses estan canviant, i les núvies modernes no sempre es volen gastar un dineral el dia del seu casament, per això les firmes de baix cost s’estan obrint camí en la venda de vestits de núvia, per a sorpresa de molts. Aquesta tendència es va iniciar l’any 2017 amb Topshop al capdavant, venent els primers vestits de núvia 'low-cost', una aventura en què el va seguir la potència en moda digital Asos, i posteriorment, el gegant suec H&M.

Les diferents propostes d'H&M per casar-se

Així doncs, per aquesta temporada tardor-hivern, H&M ha llançat una col·lecció de vestits de núvia a preus molt assequibles i amb propostes molt diferenciades perquè cada núvia vesteixi amb el seu estil propi en un dia tan especial.

Núvia d'estil vintage

Vestit de núvia de dues peces format per un top de màniga curta d'encaix i escot i una faldilla llarga de tul. El preu del top és de 59,99 euros i el de la faldilla de 129 euros.

Proposta tardor-hivern de H&M
Proposta tardor-hivern de H&M | H&M

Vestit de núvia romàntic

Disseny d'inspiració romàntica, màniga llarga d'encaix i faldilla de tul, per 199 euros.

Proposta tardor-hivern de H&M
Proposta tardor-hivern de H&M | H&M

Vestit de núvia estil curt

Els vestits de núvia no sempre han de ser llargs i poden tenir un aire més fresc, més modern i actual. Aquest és el cas de la proposta de H&M per a les núvies més despreocupades: un vestit curt amb tirants i escot en V per 69,99 euros.

Proposta tardor-hivern de H&M
Proposta tardor-hivern de H&M | H&M

 

Disseny minimalista

Les propostes senzilles són sempre un encert, i el vestit de H&M per a una núvia elegant sense pompa és un disseny d'escot 'halter' i faldilla fluida, per 249 euros.

Proposta tardor-hivern de H&M
Proposta tardor-hivern de H&M | H&M

Vestit de tall princesa

Vestit de tirants amb escot frunzit en forma de V, cenyit a la cintura i faldilla de tall princesa, es ven per 179 euros.

Proposta tardor-hivern de H&M
Proposta tardor-hivern de H&M | H&M

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari