L'aposta digital de Lidl a Barcelona

La cadena alemanya ampliarà la venda digital de productes frescos, envasats, higiene i cosmètica de la mà de Lola Market

Lidl
Lidl amplia la seva botiga online a Barcelona i València | Lidl

Lidl fa un pas endavant en la seva aposta pel comerç digital. La cadena alemanya Lidl ampliarà la venda digital d’alimentació i productes frescos a Barcelona i València gràcies a la seva col·laboració amb el marketplace Lola Market, una unió que ja fa temps que funciona a Madrid amb molt d'èxit.

 

El director de màrqueting de la companyia alemanya ha expressat que l’experiència a Madrid està resultant molt satisfactòria i que ara volen ampliar el mateix servei a altres ciutats grans com Barcelona o València: «El nostre client de la capital està veient en aquest servei una alternativa per a realitzar la compra d'alimentació i frescos a Lidl i valora especialment que els nostres productes es venen al mateix preu que a les botigues».

L'aposta forta de Lidl per l''e-commerce'

L’avantatge d’aquest nou servei és que els clients de Lidl podran gaudir de més de 2.200 articles de la companyia alemanya, entre les quals es troben productes frescos, producte sec envasat, neteja, cosmètica i higiene personal, tot al mateix preu que al supermercat físic.

 

Lidl canvia les bosses de la seva secció de fruita i verdura
Secció de productes frescos de Lidl | Lidl

A més a més, el nou servei permetrà rebre la comanda a casa una hora després que el client l'hagi realitzat, o bé escollir l’hora concreta d’entrega a petició de l'usuari: per si això no fos poc, el cost de l’enviament serà sempre el mateix independentment del volum de compra o la quantitat d’articles adquirits.

De moment, i per incentivar que el client provi aquest nou servei, Lidl oferirà 10 euros de descompte en la primera compra realitzada en el seu 'e-commerce' per valor superior a 35 euros.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari