L'últim vestit de Paula Echevarria que arrasa a les botigues de Mango

Es tracta d'un vestit curt d'estil camisa que es pot aconseguir per menys de 30 euros

Paula Echevarría posant amb el seu 'look' de tardor
Paula Echevarría posant amb el seu 'look' de tardor | Tras la pista de Paula

Tot ‘look’ que llueix l’actriu Paula Echevarría aconsegueix fer-se viral en poc temps, i l’últim vestit de Mango que ha mostrat l’ex de Bustamante no ha estat l'excepció. Paula ha aconseguit quasi acabar amb les existències d’un vestit curt, perfecte per a la tardor i de la firma Mango, demostrant que el fred no és un impediment per presumir de cames i que es poden fer front a les baixes temperatures si saps combinar un vestit com aquest amb un bon abric i unes botes altes.

Paula aposta per un 'look' de tardor amb mini faldilla i botes altes

Així doncs, l’actriu ha estrenat un vestit d’estil camisa que està disponible a la web de Mango i a les botigues físiques per només 29,99 euros. El pots trobar en diferents colors, però el que ha escollit l’actriu ha estat en color marró, perfecte per aconseguir un 'look' de tardor.

 

Paula Echevarría combina el vestit de Mango amb un abric kaki i unes botes altes
Paula Echevarría combina el vestit de Mango amb un abric caqui i unes botes altes | Tras la pista de Paula

 

El truc de Paula per lluir un vestit curt com aquest sense passar ni una gota de fred aquests dies en què s’acosten les baixes temperatures, és combinar-lo amb un abric verd caqui que de fet, també és de Mango, i unes botes altes, que són el secret per vestir peces de roba curtes durant tota la tardor i l’hivern. En aquest cas, Paula ha optat per un model d'estil cowboy, que són tendència aquesta temporada.

 

També et pot interessar...

 

 

Comentaris

envia el comentari