Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lidl vende 'online' mantes i coixins originalsperquè els més petits juguin sense passar fred

La nova i divertida col·lecció de Lidl

La marca alemanya ha llançat una col·lecció de mantes en forma de sac molt originals per només 9,99 euros

Lidl vende 'online' mantes i coixins originalsperquè els més petits juguin sense passar fred
Lidl vende 'online' mantes i coixins originals perquè els més petits juguin sense passar fred | lidl

Ja s’acosten les baixes temperatures i els dies plujosos i grisos ja són aquí, i amb aquest temps, el que ve més de gust és quedar-se amb pijama a casa i amb una manta a sobre per no passar fred. Per aquest motiu,  la marca alemanya Lidl ha llançat una nova col·lecció a la seva botiga digital pensada perquè els més menuts de la casa no passin gens de fred aquest hivern, i gràcies als originals motius dels pijames i mantes, aquesta col·lecció es convertirà en un èxit de ventes. 

Aquest llançament inclou pijames, roba de llit, i accessoris infantils amb dissenys molt divertits, i a preus imbatibles, com són un  joc de llençols amb estampats originals per 14,99 euros o els pijames de tacte suau i cotó per només 6,99 euros. La peça estrella d’aquesta col·lecció però, són les mantes-sac amb motius originals.

Diferents models de mantes sac per a nens de venta 'online' a Lidl
Diferents models de mantes-sac per a nens, de venta 'online' a Lidl | Lidl

Mantes en forma de sac divertides

Es tracta d’unes mantes molt ben  pensades perquè no entri ni un bri de fred entre les cames o els peus dels més petits de la casa, ja que funcionen com un sac  i només cal posar el cos dins i relaxar-se. A això li sumem que els seus estampats divertits, faran que els nens no se les vulguin treure de sobre, amb dissenys tan originals com una cua de sirena, un drac, un lleó i fins i tot un coet. Les podràs aconseguir a la pàgina web per  només 9,99 euros.

 

Diferents models de mantes sac per a nens de venta 'online' a Lidl
Diferents models de manta-sac per a nens, de venta 'online' a Lidl | Lidl
 

Per si això no fos poc, Lidl ha pensat en tot per a la comoditat dels nens, i ha tret a la venta coixins cervicals infantils a conjunt amb les mantes sac. Així doncs, són coixins que porten incorporats una caputxa amb motius molt originals, com poden ser un cap de drac, un casc d’astronauta, un cap d’unicorn o de mico, i tot per només 6,99 euros. A partir d’ara, no hi ha excusa per passar fred aquest hivern!

 

Diferents models de coixins cervicals infantils
Diferents models de coixins cervicals infantils | Lidl

També et pot interessar...