Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'equip de Barcelona es compon inicialment de 92 persones i es preveu que la plantilla arribi als 350 treballadors

Mercadona retira el seu dolç nadalenc més popular

La cadena valenciana ha confirmat aquesta notícia als seus clients, que es queixaven de no trobar-lo a la venta com cada any

Imatge de diversos lots de turró de galeta salada d'Hacendado
Imatge de diversos lots de torró de galeta salada d'Hacendado | Mercadona

Les festes de Nadal estan a punt d’arribar i Mercadona ja calenta motors omplint les seves estanteries dels menjars típics d’aquestes festes: torrons, bombons, polvorons, dolços, panettones, etc. Aquest any però, els consumidors d’aquesta cadena de supermercats han trobat a faltar un dolç molt especial que any rere any comercialitzava Mercadona sota la seva marca Hacendado: es tracta del torró de galeta salada i xocolata blanca.

Mercadona no vendrà més el seu torró blanc de galeta salada

Aquest any Mercadona ha pres la decisió de retirar del seu assortit de torrons nadalencs el seu torró de galeta salada Hacendado, cosa que ha estat una gran decepció pels seus clients, que  eren seguidors d’aquest sabor de torró, i que valoraven molt positivament pel seu contrast dolç-salat. Així doncs, les queixes a les xarxes no han tardat a aparèixer, amb clients estranyats de no trobar aquest dolç tan característic a les botigues, i que demanaven que tornessin a vendre aquest producte per Nadal.

  

  

Finalment, Mercadona, en veure el disgust dels seus clients, s’ha pronunciat al respecte a Twitter confirmant que el torró en qüestió ja no es troba a la venta aquest any, encara que ha demanat als usuaris que expliquessin què és el més valoraven d’aquest producte per intentar tenir-lo de nou a les seves estanteries.

 

També et pot interessar...