YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els productes de Mercadona amb els que triomfaràs aquest Nadal

Sota la seva pròpia marca Deliplus, la companyia ofereix 9 productes diferents

Productes de maquillatge imprescindibles de Mercadona per a un 'look' natural
Productes de maquillatge imprescindibles de Mercadona per a un 'look' natural | Mercadona

Cada cop està més de moda el maquillatge natural, és a dir, el maquillatge que no es nota, o l’art de saber-se maquillar sense que es vegi que portes maquillatge al rostre.

 

Aquesta és l’última tendència en bellesa, i moltes influencers i famoses ja s’hi han apuntat; Mercadona, conscient del reclam de les seves consumidores, té una línia de maquillatge per al dia a dia sota la seva pròpia marca Deliplus, que aposta per la naturalitat i que és imprescindible conèixer per aconseguir aquest 'look' natural tan desitjat per aquest Nadal.

 

Els 9 productes imprescindibles de Mercadona per a un resultat natural

Els articles de bellesa de Deliplus són considerats entre els millors del mercat i ofereixen una gamma àmplia de correctors, ombra d'ulls, pintallavis, bases facials, cremes, etc. per a tots els rostres. A més a més, ara Mercadona posa a disposició de les consumidores un tutorial perquè aconsegueixis el maquillatge més natural, amb un resultat que no deixa entreveure si dus maquillatge o no.

Així doncs, si vols aconseguir l’acabat ‘no-maquillatge', serà imprescindible que aconsegueixis els següents productes i segueixes uns senzills 9 passos:

1. El ‘Corrector Fix & Cubriente’: s'aplica per a cobrir les imperfeccions i per a aportar lluminositat al contorn dels ulls.

2. El ‘Maquillatge Hydra-Confort’: és una base que s'aplica de dins cap a fora amb una esponja o un pinzell específic per a maquillatge.

3. El pinzell il·luminador: S'aplica en els punts del rostre que es vulguin destacar. Es difumina amb petits tocs de dit.

4. Les pólvores translúcides: Serveixen per a segellar la base, controlar les lluentors i prolonga la durada del maquillatge.

5. Les ombres núm. 9 i núm. 7: S'apliquen utilitzant primer l'ombra amb el to més clar en el llagrimal, en la parpella mòbil i en l'arc de la cella. L'ombra més fosca s'utilitza per a difuminar la terminació i la conca de l'ull.

6. Emplena les celles amb el perfilador de celles automàtic; pentina i difumina-les amb el seu raspall.

7. Màscara de pestanyes 4D: s'aplica realitzant moviments en ziga-zaga de baix cap amunt.

8. El coloret núm. 01: S'aplica en les zones de les galtes. Somriu per a delimitar millor la zona a maquillar.

 

9. La barra cremosa nº14: Aporta un to natural als llavis a més de donar color.

El resultat és un rostre rejovenit i molt fresc
El resultat és un rostre rejovenit i molt fresc | Mercadona

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari