Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El nou model de botigues Mercadona

Els productes de Mercadona amb els que triomfaràs aquest Nadal

Sota la seva pròpia marca Deliplus, la companyia ofereix 9 productes diferents

Productes de maquillatge imprescindibles de Mercadona per a un 'look' natural
Productes de maquillatge imprescindibles de Mercadona per a un 'look' natural | Mercadona

Cada cop està més de moda el maquillatge natural, és a dir, el maquillatge que no es nota, o l’art de saber-se maquillar sense que es vegi  que portes maquillatge al rostre.

 

Aquesta és l’última tendència en bellesa, i moltes influencers i famoses ja s’hi han apuntat; Mercadona, conscient del reclam de les seves consumidores, té una línia de maquillatge per al dia a dia sota la seva pròpia marca Deliplus, que aposta per la naturalitat i que és imprescindible conèixer per aconseguir aquest 'look' natural tan desitjat per aquest Nadal.

 

Els 9 productes imprescindibles de Mercadona per a un resultat natural

Els articles de bellesa de Deliplus són considerats entre els millors del mercat i ofereixen una gamma àmplia de correctors, ombra d'ulls, pintallavis, bases facials, cremes, etc. per a tots els rostres. A més a més, ara Mercadona posa a disposició de les consumidores  un tutorial perquè aconsegueixis el maquillatge més natural, amb un resultat que no deixa entreveure si dus maquillatge o no.

Així doncs, si vols aconseguir l’acabat ‘no-maquillatge', serà imprescindible que aconsegueixis els següents productes i segueixes uns senzills 9 passos:

1.  El ‘Corrector Fix &  Cubriente’: s'aplica per a cobrir les imperfeccions i per a aportar lluminositat al contorn dels ulls.

2.  El ‘Maquillatge  Hydra-Confort’: és una base que s'aplica de dins cap a fora amb una esponja o un pinzell específic per a maquillatge.

3. El pinzell il·luminador: S'aplica en els punts del rostre que es vulguin destacar. Es difumina amb petits tocs de dit.

4. Les pólvores translúcides: Serveixen per a segellar la base, controlar les lluentors i prolonga la durada del maquillatge.

5.  Les ombres núm. 9 i núm. 7:  S'apliquen utilitzant primer l'ombra amb el to més clar en el llagrimal, en la parpella mòbil i en l'arc de la cella. L'ombra més fosca s'utilitza per a difuminar la terminació i la conca de l'ull.

6. Emplena les celles amb  el perfilador de celles automàtic; pentina i difumina-les amb el seu raspall.

7. Màscara de pestanyes 4D: s'aplica realitzant moviments en ziga-zaga de baix cap amunt.

8. El coloret núm. 01: S'aplica en les zones de les galtes. Somriu per a delimitar millor la zona a maquillar.

 

9. La barra cremosa  nº14: Aporta un to natural als llavis a més de donar color.

El resultat és un rostre rejovenit i molt fresc
El resultat és un rostre rejovenit i molt fresc | Mercadona

També et pot interessar...