Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
supermercat

Nou cas de listèria en unes creps venudes a ALDI

El mateix supermercat ho ha confirmat i ha retirat el producte de manera preventiva

aldi-supermercat
ALDI va emetre divendres un comunicat on anunciava que retirava «preventivament» el producte per a estudiar quins serien els lots afectats | Catalunya Diari

Després de la gran polèmica que va causar la listeriosi aquest passat mes d'agost, cada notícia sobre aquest bacteri causa alerta en la població. L'últim cas s'ha donat ara en la famosa cadena de  supermercats ALDI. Des de la mateixa empresa han confirmat l'existència del bacteri de la listeriosi  en un dels seus productes: els "Mini Blinis".

Es tracta d'unes  petites creps que, normalment, són utilitzades per a muntar canapès. Són, més concretament, les creps de la línia 'Special' d'ALDI, fets a base de farina de blat, llet i ou. Segons ha comunicat l'empresa, el lot afectat seria el següent: Mini Blinis de Special ALDI. Data de caducitat 22.11.10. Lot: 101.111 DCL. D'altra banda, la cadena de supermercats ha posat a disposició de tots els afectats una  línia d'atenció al client per a qualsevol dubte que els pugui sorgir: 900 902 466. 

mini-blinis-aldi
Un lot dels 'Mini Blinis' ha estat retirat del mercat després de detectar-hi listèria | ALDI Supermercados

Es van retirar tots els lots de forma preventiva per fer l'estudi

En el comunicat que ALDI ha publicat després de l'incident, ha lamentat  els fets succeïts i crida als clients que continguin el lot d'aquest producte a les seves llars a no consumir-lo. Per altra banda, tots els lots que d'aquest producte de les botigues en físic, seran recollits per a procedir a la seva devolució.

La publicació del comunicat es va fer el passat divendres a la tarda, i en el mateix moment van informar que es retirarien totes les unitats de forma preventiva i per a poder detectar de quin lot era el que seria portador del bacteri. Finalment, han assegurat que la listèria s'ha detectat  «exclusivament» en un lot

A més, la mateixa cadena de supermercats s'ha posat a disposició dels serveis mèdics. Tal com apunten en el seu comunicat, facilitaran «puntualment tota la informació necessària i col·laborant estretament» amb les autoritats sanitàries.

També et pot interessar...

  • Alerta per l’arribada de les perilloses rates negres a Catalunya
  • Sanitat retira 20 productes vegans i vegetarians per contaminació

    >