Sanitat alerta als al·lèrgics a la soja sobre un tipus de pernil dolç

El producte en concret conté traces de soja que no havien estat declarades
Bloc de pernil dolç en un mercat
El pernil dolç indicat conté traces de soja sense declarar | Wikipedia

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (ASEAN) demana a les persones al·lèrgiques a la soja que no consumeixin el pernil dolç de fines rodanxes de la marca Monells perquè conté traces de soja que no havien estat declarades i que per tant, no apareixen en l'etiquetatge.

 

Segons afirmen les autoritats sanitàries, el consum d'aquest pernil dolç no comporta cap risc per a la resta de persones. El producte afectat en concret és el Lot: 3949 del pernil dolç de fines rodanxes de la marca Monells que està envasat en paquets de 150 grams i que té una data de consum preferent 14/12/2019.

 

Distribuït a Catalunya

L'aliment afectat s'ha fabricat a l'estat espanyol i s'ha distribuït a Catalunya, Andalusia, Balears, Castella-la Manxa, Galícia, Castella i Lleó, Extremadura, Madrid, València i també a Andorra. Davant d'aquesta informació, les autoritats sanitàries han procedit a informar a les autoritats competents de les comunitats autònomes mitjançant el SCIRI i els serveis de la Comissió a través de la Xarxa d'Alerta Alimentària Europea.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari