Bloc de pernil dolç en un mercat

Sanitat alerta als al·lèrgics a la soja sobre un tipus de pernil dolç

El producte en concret conté traces de soja que no havien estat declarades

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (ASEAN) demana a les  persones al·lèrgiques a la soja que no consumeixin el pernil dolç de fines rodanxes de la marca Monells perquè conté traces de soja que no havien estat declarades i que per tant, no apareixen en l'etiquetatge.

Segons afirmen les autoritats sanitàries, el consum d'aquest pernil dolç no comporta cap risc per a la resta de persones. El producte afectat en concret és el Lot: 3949 del pernil dolç de fines rodanxes de la marca Monells que està envasat en paquets de 150 grams i que té una data de consum preferent 14/12/2019.

Distribuït a Catalunya

L'aliment afectat s'ha fabricat a l'estat espanyol i s'ha distribuït a  Catalunya, Andalusia, Balears, Castella-la Manxa, Galícia, Castella i Lleó, Extremadura, Madrid, València i també a Andorra.  Davant d'aquesta informació, les autoritats sanitàries han procedit a informar a les autoritats competents de les comunitats autònomes mitjançant el SCIRI i els serveis de la Comissió a través de la Xarxa d'Alerta Alimentària Europea.

També et pot interessar...