Rosalía

L'excel·lent notícia que alegrarà als fans de Rosalía

La cantant catalana tanca l'any amb una col·laboració internacional

Rosalía acaba de donar una excel·lent notícia als seus seguidors, i és que la cantant catalana tancarà aquest exitós 2019 amb una  nova col·laboració. La de Sant Esteve Sesrovires és una de les veus convidades al nou disc del nord-americà Travis Scott, un dels rapers més importants de l'actualitat.

Nova col·laboració per tancar l'any

Està clar que aquest 2019 ha estat l'any on Rosalía ha arribat a l'excel·lència, gràcies al seu gran èxit musical que tantes alegries ha donat. La cantant catalana està de moda, i és un dels artistes més influents del món. Ara, a punt de tancar l'any,  l'artista mostrarà un nou tema, gràcies a la seva col·laboració amb el raper Travis Scott. La cançó és un remix del tema original del cantant nord-americà, que en aquest cas, ha volgut modificar el ritme, amb l'estil urbà de Rosalía. Lil Baby, un altre dels rapers més importants de l'any, també ha participat.

Aquest tema obre un nou disc del raper, titulat "Jackboys", que ja es pot escoltar a les plataformes de streaming.  No és el primer cop que el raper i Rosalía coincideixen en un disc. Aquest mateix any, al gener, tots dos van col·laborar al darrer àlbum del cantant i productor britànic James Blake, però en cançons diferents.

També et pot interessar...