YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El convidat especial d'Isabel Pantoja per Nadal que ha robat el lloc a Chabelita

També hi va ser present Kiko Rivera, però no Chabelita, qui va decidir passar-les amb Asraf

Omar Montes ha passat el Nadal amb Isabel Pantoja
Omar Montes ha passat el Nadal amb Isabel Pantoja | INSTAGRAM

 

Omar Montes ha passat el dia de Nadal amb Isabel Pantoja a Cantora, tal com havia avançat que faria. Finalment, Isabel Pantoja va decidir convidar al seu amic de l’ànima i exparella de la seva filla Chabelita, cosa que encara ha enfadat més a aquesta, ja que Chabelita no manté una bona relació amb el seu ex, més ben dit, no se suporten.

És per això que Chabelita no s’ha presentat a la finca familiar per celebrar el dia de Nadal, ja que a més, la relació entre ella, la seva mare i el seu germà Kiko Rivera, és d'allò més tensa.

 

Chabelita, la gran absent

Les xarxes socials han estat el testimoni del dia de Nadal que han passat en família Isabel Pantoja, Omar Montes i la seva àvia, que també estava convidada i que ha ajudat a preparar el dinar, i el DJ Kiko Rivera. Així han decidit mostrar-ho a Instagram, compartint unes imatges en les quals se’ls veu molt somrients i gaudint de moments junts, demostrant que la seva amistat va més enllà del ‘reality’ de ‘Superviviventes’, que és on es van conèixer.

A més, Omar li dedicava aquestes paraules: «Gràcies per aquest dia en família. T’adoro 4life». La Pantoja també acompanyava les seves fotografies amb una frase d’afecte: «Un dia tranquil, però amb molt d’amor. Per molts dies com aquest».

 

Isabel Pantoja i Omar Montes mantenen una gran amistat
Isabel Pantoja i Omar Montes mantenen una gran amistat | INSTAGRAM

 

Per la seva banda, Chabelita, a qui aquestes imatges de ben segur no li hauran agradat gens, va decidir passar el Nadal allunyada de la seva família i se’n va anar a Múrcia per celebrar-ho amb el seu xicot Asraf i de la família de la seva amiga Aneth.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari