La sorprenent nova imatge d'Isabel Pantoja revoluciona les xarxes

L'artista ha renovat el seu 'look' a l'estil Beyoncé

Isabel Pantoja sortint d'un restaurant a Sevilla el 23 de novembre del 2019
Isabel Pantoja presentarà un nou àlbum amb un 'look' molt renovat | GTRES

El radical canvi d'Isabel Pantoja està sent un dels temes més comentats a les xarxes socials. La 'tonadillera' ha sorprès tots els seus seguidors amb el seu nou 'look'.

  

Amb gairebé 300.000 seguidors, la nova Isabel Pantoja ha penjat a Instagram una fotografia on ha mostrat el seu 'look' més renovat que mai. Amb un aspecte molt rejovenit a l'estil de Beyoncé, ha deixat atònits tots els usuaris de la xarxa social. Un nou projecte musical està darrere d'aquesta nova imatge de la 'tonadillera' que ja va advertir que deixaria tothom impressionat.

El nou aspecte d'Isabel Pantoja

«Estic molt emocionada d'explicar-vos que el dilluns 16 de desembre a les 3 de la tarda, podreu veure completa una de les fotos del meu nou treball» ha comentat la Pantoja al seu últim post. De moment les imatges del seu nou aspecte van sortint molt lentament. Aquesta última captura del seu Instagram ha generat molts comentaris, on molts diuen que es tracta d'una imitació de Beyoncé i d'altres que opinen que sembla que té 20 anys menys.

  

El que està clar és que des que Isabel Pantoja va participar a 'Supervivientes', la seva popularitat s'ha tornat a disparar. L'artista ha confessat estar molt emocionada per mostrar aquesta seva nova imatge, que estarà acompanyada del seu nou àlbum, que promet moltes sorpreses.

Isabel Pantoja en un acte promocional de la primera edició del programa musical 'Idol Kids'
El nou aspecte d'Isabel Pantoja que ha revolucionat les xarxes | GTRES

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari