YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'exmarit de Marta Lluïsa de Noruega, Ari Behn, s'ha suïcidat

L'escriptor ha estat localitzat sense vida amb tan sols 47 anys

Marta Luisa de Noruega del brazo de Ari Behn en un acto oficial
Ari Behn i Marta Lluïsa de Noruega en públic quan encara formaven un matrimoni | Instagram

Una gran tristor s'ha apoderat aquest Nadal de les Cases Reials europees, després de fer-se pública la mort del que va ser parella sentimental de Marta Lluïsa de Noruega, l'escriptor Ari Behn. A través d'un comunicat la seva família ha confirmat el seu traspàs, amb tan sols 47 anys. 

«Amb un gran dolor al cor, els familiars més pròxims d'Ari Behn informem que s'ha llevat la vida. Demanem respecte a la nostra vida privada d'ara per endavant». Una nota molt breu, que reflecteix l'hermetisme amb el qual els familiars de Behn prefereixen viure aquest moment. Recordem que va estar casat des de 2002 fins a l'any 2016 Marta Lluïsa, i que en comú tenen tres filles: Maud Angelica, de 16 anys, Leah Isadora, de 14 anys, i Emma Tallulah, de tan sols 11 anys. 

La depressió, el dolor que Ari Behn amagava després de separar-se

Com era d'esperar, però, els rumors sobre els motius que haurien empès l'escriptor a prendre una decisió tan tràgica com aquesta s'han disparat, però tot apunta a una malaltia cada cop més present a la nostra societat: la depressió. Des que es va separar de la seva dona, Ari Behn va ser incapaç d'adaptar-se a la nova realitat, si bé en cap moment es va confirmar que patia depressió. 

Marta Luisa de Noruega junto a Ari Behn en una recepción
Ari Behn patia una forta depressió des que es va separar de la seva dona | Instagram

Sigui com sigui, la societat noruega ha quedat impactada per la mort d'Ari, i la que va ser la seva família política durant anys està devastada. De fet, els reis Harald i Sonia han decidit publicar un missatge per expressar el dolor que senten:

«Ari ha estat una part important de la nostra família durant anys, i tenim records càlids i afectuosos amb ell. Estem agraïts d'haver-lo conegut». «Lamentem que les nostres netes hagin perdut el seu estimat pare, i sentim una profunda compassió pels seus pares i germans, que han perdut a un estimat fill i germà», han escrit els monarques nòrdics. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari