El luxós 'paradís' que han escollit Aitana i Miguel Bernardeau per Cap d'Any

La parella ha compartit fotografies a la bora de la platja

Aitana i miguel Bernardeu junts, mostrant el seu amor
Aitana i Miguel Bernardeu junts, mostrant el seu amor | GTRES

La parella del moment sembla que ha decidit deixar la rutina enrere per passar les últimes hores de l'any en un espai d'ensomni. Les imatges que han compartit a Instagram podrien fer pensar que Aitana i Miguel Bernardeau s'han desplaçat fora del país, però res més lluny de la realitat. El destí ha estat l'illa de Lanzarote, concretament en l'hotel que té a l'illa el model Jon Kortajarena. 

Unes imatges fent surf i jugant a la sorra de la platja posaven la pista sobre el destí de la parella, molt a prop de la platja de Famara. Durant la seva instància han pogut gaudir d'infinits passejos per la platja, de les millors vistes de l'illa i per si no n'hi hagués prou, gaudir de les instal·lacions d'aquest prestigiós hotel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

yo la verdad ni idea de surf pero soy muy feliz con los prismáticos viéndolo desde la orillita

Una publicación compartida de AITANA (@aitanax) el

Així és Casa Sua

Casa Sua, és el nom del complex hoteler que té el model Jon Kortajarena i que han llogat Aitana i la seva parella per aquests dies. Aquest es troba a la bora de la platja i es lloga per un mínim de cinc nits. El preu per nit ronda els 170 euros i inclou l'accés a totes les instal·lacions de l'espai, com per exemple una piscina a peu de platja i un ampli jardí que acompanya aquests apartaments totalment equipats. Jon Kortajarena ha comentat les fotografies indicant que coneix molt bé aquella zona.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari