Joan Carles

Surten a la llum els motius que enemisten al rei Joan Carles i a la reina Letícia

La reina Letícia no ho ha tingut gens fàcil per fer-se un lloc dins de la Família Reial

En moltes ocasions se'ns escapen detalls i enemistats dins de la família reial, perquè existeixen molts filtres que impedeixen que aquestes informacions arribin a la ciutadania. Ara ha estat una periodista especialitzada en monarquia qui ha decidit descobrir alguns dels motius que donarien sentit a la distància que existeix entre el rei emèrit i la reina Letícia.

La periodista de 'El Español', Cristina Coro, ha volgut contactar amb persones properes a la Família Reial per saber que s'amaga entre la relació que mantenen el rei Joan Carles i la reina Letícia. Si fins ara només hi havien rumors, ara transcendeixen almenys tres fets que donarien sentit a tot plegat. Per tots és sabut que els discursos de la princesa Elionor són supervisats per la reina Letícia i és per aquest motiu que el rei estaria molt molest perquè en aquests mai s'ha fet menció del paper del seu avi, donant a entendre que tot és degut a les intencions de Letícia.

Més fets que atribueix el rei emèrit a la reina Letícia

Aquest malestar no acaba aquí, el monarca no hauria encaixat gens bé que se l'apartés de la foto oficial i ho atribuiria tot de nou al suposat poder de decisió que tindria l'actual reina en tot aquest tipus de decisions. Per últim, i en un aspecte més personal. Joan Carles també considera que en moltes ocasions les seves nétes no assisteixen a actes familiars per decisió de Letícia, impedint així que el rei emèrit tingui una relació fluida amb les seves nétes.

També et pot interessar...