Alba Carrillo entrarà a la casa de 'Gran Hermano'

Alba Carrillo, destrossada per la notícia que li farà el Nadal més dur de la seva vida

La col·laboradora de 'Ya es mediodía' confessa que li va demanar que s'esperés que ella sortís de la casa de 'GH Vip 7'

La segona finalista de 'GH Vip 7', Alba Carrillo, no està passant per un bon moment. Després d'assaborir el triomf i quedar-se a les portes de ser la guanyadora d'un concurs que li ha fet passar per moments personals molt durs, ara ha d'assumir una nova realitat que li canviarà la vida per sempre.

Alba compartia la seva llar des de feia 13 anys amb la seva gossa Lana i, malgrat tota la pena del seu cor, ara li ha de dir adéu per sempre. En aquest sentit, Alba ha anunciat la marxa de Lana a través del seu perfil d'Instagram  i ho ha fet amb un clar missatge ple de sentiment.

Un emotiu missatge

Concretament, la col·laboradora del programa de Cuatro 'Ya es mediodía', ha volgut fer saber als seus seguidors que: «Avui ha marxat un membre de la família. Ha estat generosa fins a l'últim moment. Quan vaig marxar a GH, li vaig dir que m'esperés i ho ha acomplit. Ens has donat 13 anys de felicitat absoluta i estima. Ara ningú brodarà quan truquin per l'intèrfon o es tombarà a fer la migdiada amb Lucas... Et quedes amb nosaltres per sempre. T'estimem Lanas».

Així doncs, Alba i el seu fill hauran d'acostumar-se a viure sense aquesta peça tan important per a la seva família. Caldrà esperar per a saber si, després del comiat de Lanas, deixen un lloc a la seva llar per a un nou membre animal. Mentrestant,  la col·laboradora de Cuatro segueix rebent missatges de suport de companys com Omar Suárez o Chelo García Cortés o, fins i tot, l'expresidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes.

També et poden interessar...