Iñaki urdangarín i Cristina de borbó

L'escàndol d'Urdangarín aquest Nadal i que la Casa Reial no ha pogut parar

Va ser en el moment de donar-se la pau quan l'església va revolucionar-se

El permís de quatre dies d'Iñaki Urdangarín no ha deixat indiferent a ningú. Però si hi ha algú que s'ha vist superat per les expectatives ha estat el mateix home de la infanta Cristina que, després de poder gaudir dels dies de llibertat, ha pogut veure com la gent de la seva ciutat l'estima.

Almenys així es desprèn de la informació avançada per 'Informalia', la qual, assegura que Urdangarín ha revolucionat literalment Vitòria durant aquests quatre dies fora de la presó de Brieva (Àvila).

El gendre del rei emèrit va decidir acudir a una missa de Nadal

Tot va començar quan el passat dimarts 24 de desembre la seva dona va anar a buscar-lo per començar a gaudir del Nadal més especial de les seves vides. Ara bé, més enllà de voler-lo passar tancat a casa amb la seva família, el gendre del rei emèrit va decidir acudir a una missa de Nadal que va provocar un autèntic bany de masses

Urdangarín va acudir al temple de la Sagrada Família acompanyat per la seva dona i els seus fills. En un primer moment, la resta d'assistents a la cerimònia van haver de contenir les ganes de saludar-lo i,  tot i l'existència d'una certa curiositat, tothom va atendre les explicacions del capellà. Va ser en el moment de donar-se la pau quan l'església va revolucionar-se, ja que tothom volia apropar-se a Urdangarín, saludar-lo, veure com està i, ja que estaven, donar-li la pau.

El mossèn va haver de reclamar l'ordre

En aquest sentit, informen que va ser tal la revolució viscuda que  el mateix mossèn va haver de reclamar l'ordre per a poder seguir amb la pauta de la missa. Davant aquesta allau de suport per part dels seus veïns, el cunyat dels actuals reis d'Espanya, va poder rebre el caliu de la seva gent i confirmar que, en alguns llocs del país, ja se li ha perdonat pel que va fer. Però el perdó del poble no és suficient, i Urdangarín ja ha hagut de tornar al centre penitenciari des d'on acabarà de passar unes festes que, de ben segur, no oblidarà mai.

També et poden interessar...