Urdangarin surt de la presó per gaudir d'un permís ordinari de quatre dies

El marit de la infanta Cristina ha complert la quarta part de la condemna i ha demostrat una bona conducta al centre penitenciari

Urdangarín dirigint-se al centre on realitza el voluntariat
Urdangarin ha sortit de la presó per gaudir del Nadal en família | GTRES

Iñaki Urdangarin ha sortit de la presó de Brieva, a Àvila, aquest matí a les  8.40 hores per gaudir d'un permís ordinari de quatre dies. El marit de la infanta Cristina ha sigut recollit pel mateix cotxe en què realitza el trajecte Àvila-Pozuelo de Alarcón (Madrid) cada dimarts i dijous per realitzar tasques de voluntariat en una ONG d'atenció a persones amb discapacitat.

Bona conducta i extinció d'1/4 de la condemna

Urdangarin haurà de tornar a presó el 28 de desembre abans de les 8.40 hores. El cunyat del rei va sol·licitar el permís penitenciari a finals de novembre, després d'haver complert una quarta part de la pena i demostrar bona conducta —requisits per gaudir de les sortides, que tenen com a objectiu preparar-se per a la vida en llibertat. Tot i haver demanat el màxim de dies que contempla la llei, set, la Junta de Tractament del centre va reduir el permís a quatre dies. Urdangarin compleix una condemna de 5 anys i 10 mesos de presó per malversació, prevaricació, frau, dos delictes fiscals i tràfic d'influències pel cas Nóos.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari