YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Gerro d'aigua freda per a Iñaki Urdangarin a la presó

El marit de la infanta Cristina havia sol·licitat permís per a sortir de la presó tres vegades per setmana

urdangarin

Iñaki Urdangarín arribant a l'Hogar Don Orione de Pozuelo de Alarcón on farà de voluntari | Catalunya Diari

Iñaki Urdangarin acaba de rebre una mala notícia, i és que la Fiscalia de Valladolid s'ha posicionat en contra que el marit de la infanta Cristina vegi ampliats els seus dies per a poder prestar treball de voluntariat.

Urdangarin continuarà amb les mateixes condicions en el seu voluntariat

Segons han confirmat a Europa Press fonts de la Fiscalia General de l'Estat, la Fiscalia de Valladolid rebutja que Urdangarin pugui ampliar els dies per a poder col·laborar amb l'ONG Hogar don Orione, amb seu a Pozuelo de Alarcón (Madrid),

  

Aquest rebuig de l'acusació pública es produeix després que el marit de la infanta Cristina sol·licités permís per a poder abandonar la presó de Brieva tres vegades per setmana durant vuit hores per a atendre els discapacitats del referit centre, en lloc de les dues vegades inicialment concedides. Malauradament per a ell, això no podrà ser, i haurà de mantenir les condicions que té.

A l'espera de veure on passarà el Nadal

El gendre del rei emèrit encara no sap si podrà passar el Nadal amb la seva família. El jutge de vigilància deurà pronunciar-se sobre si Urdangarin pot passar les dates nadalenques amb la seva família, després que la Junta de Tractament de la presó de Brieva li concedís la setmana passada quatre dies en el seu primer permís ordinari.

També et pot ineteressar...


Comentaris

envia el comentari