YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Toñi Moreno mostra com serà l'habitació de la seva filla

La presentadora espera il·lusionada l'arribada de la seva filla en menys d'un mes

La presentadora Toñi Moreno
Toñi Moreno ensenya l'habitació de la seva filla Lola | Instagram

Toñi Moreno ultima els últims detalls per a l’arribada de la seva primera filla, que es dirà Lola i es preveu que neixi d’aquí a un mes, encara que a partir d’ara podria arribar en qualsevol moment. Ara mateix, la presentadora es troba arreglant l’habitació de la seva filla, i en aquest procés no ha volgut perdre l’oportunitat de realitzar un homenatge als seus orígens andalusos mitjançant la decoració de l’habitació infantil.

Una habitació molt flamenca

La presentadora de ‘MYHYV’ ha decidit que la seva filla tingui presents els seus orígens flamencs, amb un dibuix amb motius flamencs de la porta de la fira de Sanlúcar de Barrameda, poble natal de la presentadora, al qual se sent molt lligada. D’aquesta manera, la seva filla viurà des del primer dia rodejada de la terra de la seva mare i de les seves arrels andaluses, per les quals Toñi sent autèntica passió.

Toñi Moreno, orgullosa de com ha quedat, ha volgut compartir a través d’Instagram una fotografia amb el resultat final de la pintura, un dibuix que ha estat realitzat a mà per una empresa especialitzada: «Digueu-me que no és flamenca ni res», escrivia, emocionada, demanant l’opinió dels seus seguidors.

 

Habitació de la filla de Toñi Moreno
Toñi Moreno mostra una fotografia de l'habitació de la seva filla | INSTAGRAM

Aquest any ha estat sens dubte el més especial per a la presentadora tant en l’àmbit professional com en el personal, després d’aconseguir un embaràs que feia anys que buscava i que els projectes professionals no hagin cessat d'arribar.  Ara, la presentadora emprendrà el viatge de la maternitat en solitari, però amb moltes ganes i il·lusió: «Estic més il·lusionada que mai amb l’espera de la meva filla i donant les gràcies per estar aquí», confessava recentment a les seves xarxes.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari