YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Cepeda se'n riu de l'actual parella d'Aitana

Les xarxes no han perdonat a Cepeda aquesta desafortunada broma

Cepeda en una presentació
El cantant acostuma a ser molt sarcàstic a les xarxes socials | GTRES

Sembla que Cepeda encara no ha passat pàgina amb la història d'amor que va viure amb la seva companya d''Operación triunfo', Aitana Ocaña. Malgrat i que ell ha dit públicament que no en vol saber res del passat i ha exigit als seguidors del concurs que no s'aferressin a temps passats, ara és ell el que no aconsegueix digerir els records i les seves ganes de fer reviure el passat s'han fet visibles amb una publicació a les seves xarxes socials.

El cantant, en un moment d'avorriment, ha decidit emular una fotografia de l'actor de 'Élite' Miguel Bernardeau. En aquesta imatge, l'actor apareix publicitant un perfum en una actitud molt elegant i això li ha valgut a Cepeda per a imitar-lo acompanyat d'un plàtan. Han calgut pocs minuts perquè els seguidors del cantant comencessin a fer circular la imatge, fent enfadar molt als fans d'Aitana i de la seva parella.

Aitana no se l'escolta

No és el primer cop que Cepeda intenta captar l'atenció de la seva ex, ja va intentar-ho fent una versió d'una dels temes d'Aitana, però la repercussió va ser mínima. Ara sembla que aquesta provocació també passarà desapercebuda per la cantant i la seva actual parella.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari