Zac Efron, a punt de morir en un 'reality'

L'actor es troba treballant en diferents produccions cinematogràfiques, que ha hagut d'ajornar per aquest accident

Zac Efron en un 'photocall'
L'actor ha volgut fer servir les xarxes per a explicar que es troba millor | GTRES

El conegut actor Zac Efron ha viscut un dels episodis més durs d'aquest any mentre es trobava enregistrant el 'reality' 'Killing Zac Efron', un contingut que protagonitzarà l'actor a la nova plataforma Quibi i que s'estrenarà previsiblement a l'abril d'aquest nou any que estem a punt de començar. En aquest l'actor de 'High school musical' passa 21 dies vivint a la selva i superant proves molt complicades. Aquesta vida d'aventurer li ha costat un bon ensurt a l'actor i que de ben segur, trigarà anys a oblidar.

Evacuat i intervingut d'urgència

Segons publica el diari 'The Sun', l'actor va haver de ser evacuat d'urgència a un hospital d'Austràlia, després de contraure una infecció tifoidal, de caràcter bacterià i que podria haver estat letal per Efron. Els metges estaven molt preocupats per la seva recuperació, pel fet que la gent que s'infecta d'aquest bacteri acostuma a morir o bé, arrossega problemes de salut de per vida. 

La bona forma física de l'actor i la seva joventut han valgut en aquest cas perquè es recuperés i que ja hagi pogut tornar a casa, això sí, per a passar una època de repòs absolut. L'actor ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat a les seves xarxes socials, compartint una imatge de la gravació i indicant que ja es troba molt millor.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari