Zac Efron, a punt de morir en un 'reality'

L'actor es troba treballant en diferents produccions cinematogràfiques, que ha hagut d'ajornar per aquest accident
L'actor ha volgut fer servir les xarxes per a explicar que es troba millor | GTRES

 

El conegut actor Zac Efron ha viscut un dels episodis més durs d'aquest any mentre es trobava enregistrant el 'reality' 'Killing Zac Efron', un contingut que protagonitzarà l'actor a la nova plataforma Quibi i que s'estrenarà previsiblement a l'abril d'aquest nou any que estem a punt de començar. En aquest l'actor de 'High school musical' passa 21 dies vivint a la selva i superant proves molt complicades. Aquesta vida d'aventurer li ha costat un bon ensurt a l'actor i que de ben segur, trigarà anys a oblidar.

 

 

Evacuat i intervingut d'urgència

Segons publica el diari 'The Sun', l'actor va haver de ser evacuat d'urgència a un hospital d'Austràlia, després de contraure una infecció tifoidal, de caràcter bacterià i que podria haver estat letal per Efron. Els metges estaven molt preocupats per la seva recuperació, pel fet que la gent que s'infecta d'aquest bacteri acostuma a morir o bé, arrossega problemes de salut de per vida. 

 

La bona forma física de l'actor i la seva joventut han valgut en aquest cas perquè es recuperés i que ja hagi pogut tornar a casa, això sí, per a passar una època de repòs absolut. L'actor ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat a les seves xarxes socials, compartint una imatge de la gravació i indicant que ja es troba molt millor.

 

També et pot interessar...