Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Caixabank

Si cobres una nòmina, CaixaBank té una sorpresa per a tu: 200 € o una televisió

CaixaBank llança una oferta molt interessant per atraure nous clients amb nòmina

És una de les entitats bancàries més importants, i per aquest 2023 té una de les millors notícies. Sí, perquè des de CaixaBank han llançat una nova iniciativa comercial, que ja han publicat a la seva pàgina web, i que interessarà els que encara no són clients del banc.

L'objectiu principal de l'entitat és superar els 6 milions de nòmines domiciliades aquest any. Per això, volen oferir als clients nous la possibilitat d'obtenir regals com un televisor, que pot ser de diferents característiques, o 200 euros en efectiu. Aquesta iniciativa de CaixaBank és una manera d'ajudar-ne molts en plena pujada del gener.

Aquesta és la iniciativa de CaixaBank per afrontar el gener

A través d'un comunicat, des de CaixaBank han explicat que són líders del segment a Espanya i tenen una quota que supera el 37%. L'entitat bancària s'ha donat suport a aquests bons números per llançar aquesta nova iniciativa comercial.

Oficina de Caixabank
L'objectiu és superar els 6 milions de nòmines domiciliades | GTRES

Es tracta de la iniciativa 'Estar a prop de les persones per a tot allò que importa'. Gràcies a ella, els clients nous podran aconseguir un televisor d'entre 32 i 50 polzades, una bonificació al seu compte o també diners en metàl·lic. Tot depèn de l'import de la nòmina; encara que en queden excloses les prestacions o les pensions.

Requisits per aconseguir el regal de CaixaBank

Com a requisit, per obtenir algun d'aquests tres regals, els clients nous hauran de domiciliar les seves nòmines. Tot i això, l'objecte canviarà depenent del seu import. Per obtenir el televisor de 32 polzades cal tenir la nòmina i que l'import superi els 1.200 euros al mes.

En el cas de les nòmines que superin els 2.500 euros mensuals, es pot triar entre la televisió de 50 polzades o una remuneració en compte del 5% TAE per als primers 5.000 euros de saldo durant dos anys.

Altres beneficis per als clients

Aquests, però, no són els únics beneficis amb què CaixaBank vol premiar els seus clients. A més dels regals que hem esmentat, els usuaris de l'entitat bancària podran comptar amb el compte 'Dia a Dia'.

Aquest compte ofereix diversos beneficis. Un, per exemple, és que la quota serà completament gratuïta per als menors de 26 anys. Tampoc tindrà cost per als nous clients durant els primers sis mesos des de la seva obertura.

Fins quan es pot gaudir de la promoció?

Una altra de les coses que cal tenir en compte és que, en el cas que et vulguis beneficiar d'aquesta interessant promoció de CaixaBank, comptes amb un termini límit. En aquest sentit, la promoció per obtenir algun dels dos televisors o la bonificació al compte només estarà vigent durant el primer trimestre d'aquest 2023.

D'altra banda, l'entitat bancària també ofereix la possibilitat d'aconseguir 200 euros en efectiu. Això es farà, però, a través del compte 'Imagin'.

Foto del logo de CaixaBank.
CaixaBank ofereix dos televisors i diners per als clients | Europa Press

Aconsegueix 200 euros en efectiu amb 'Imagin'

Com una escissió de CaixaBank, però orientada al mercat en línia, 'Imagin' també s'ha volgut unir a aquesta nova promoció. Per això, des de l'entitat regalen fins a 200 euros en efectiu, cosa que pot cridar més l'atenció dels clients.

Per poder accedir a aquest regal en concret, els clients han de domiciliar la nòmina a 'Imagin' durant el primer trimestre de l'any per rebre 50 euros al compte. Si la nòmina té un import de més de 1.000 euros, el regal podria pujar fins a 200 euros. Ara que ja saps com beneficiar-te de la iniciativa de CaixaBank, pots accedir a la seva web per comprovar totes les condicions.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp