IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

CaixaBank abonarà les pensions d'abril dies abans de l'habitual

L'entitat ingressarà aquest dimecres 1,8 milions de pensions amb un import de 2.000 milions d'euros

Exterior d'una oficina de CaixaBank a l'avinguda Icària de Barcelona, el 3 d'abril de 2020
CaixaBank ingressarà les pensions d'abril dels seus clients 10 dies abans de l'habitual | CatalunyaDiari

CaixaBank ha decidit avançar al dia 15 d'abril el cobrament de la pensió de la Seguretat Social als seus clients, deu dies abans respecte a la data habitual.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

En concret, l'entitat bancària ingressarà aquest pròxim dimecres un total d'1,8 milions de pensions domiciliades per un import de 2.000 milions d'euros. A través d'un comunicat, el banc assenyala que la mesura busca «protegir el col·lectiu de majors de 65 anys» i «afavorir l'aplicació de les mesures de prevenció a la xarxa comercial». En paral·lel, CaixaBank ha establert una atenció prioritària pels majors de 65 anys i ha reforçat el servei encarregat de resoldre dubtes sobre l'ús de la banca 'online' i de targetes.

L'entitat presidida per Jordi Gual ja va aplicar una mesura semblant el passat mes de març, quan va avançar el cobrament de la pensió en cinc dies. Segons la companyia, aquesta iniciativa ha estat rebuda «molt positivament», ja que «el 55% dels clients jubilats de CaixaBank no han fet reintegraments en efectiu ni en caixers ni en oficines».

  

Intel·ligència artificial

CaixaBank ha afegit noves iniciatives destinades a potenciar l'ús del canal online CaixaBankNow i l'atenció a distància per a aquest col·lectiu, un nou pla activat des de l'1 d'abril a través de l'aplicació de tècniques d'intel·ligència artificial.

Tot i això, altres operacions que només es poden formalitzar amb una visita presencial al gestor, com el control de vivència o els tests de coneixement i experiència, idoneïtat de carteres i assessorament podran dur-se a terme fins a finals de juny, la qual cosa suposa un ajornament de quatre mesos, tenint en compte que afecta les operacions pendents des de principis de març.

Durant tot aquest període, no es procedirà a la retenció de saldos ni al bloqueig de l'operativa per motiu de no tenir emplenats aquests requeriments.


Comentaris

envia el comentari