CaixaBank inicia la reobertura d'oficines aquest dilluns

Es farà per fases i de manera progressiva

CaixaBank
Es farà per fases i de manera progressiva | Catalunya Diari

CaixaBank iniciarà a partir del dilluns un pla de retorn als llocs de treball de manera presencial dels empleats de la xarxa d'oficines que actualment estan teletreballant.

Fonts del mateix banc han explicat a Europa Press que aquesta reincorporació es desenvoluparà «per fases i de manera progressiva», tenint en compte les necessitats d'atenció dels clients d'oficina i les recomanacions en seguretat i prevenció marcades per les autoritats a cada moment.

D'aquesta manera, es tindrà en compte la gestió dels espais físics, com accessos, vestíbuls i llocs comuns, amb la distribució de gels desinfectants i la provisió per als empleats de màscares i proteccions. Per a mantenir les distàncies de seguretat, s'instal·laran elements de protecció, senyalització i ordenament, han assenyalat les mateixes fonts.

El banc, presidit per Jordi Gual, calcula que a finals de maig més d'un 95% de la xarxa d'oficines estarà oberta, i un 75% de la plantilla s'haurà incorporat físicament al seu lloc de treball, enfront del 50% actual. En els Serveis Corporatius i Territorials es manté preferentment el teletreball fins a setembre, i només s'anticiparà el retorn d'aquelles àrees que tenen dificultats operatives o afectació a la seva productivitat en remot o la presència del qual es considera necessària per a donar suport a la xarxa d'oficines.

Banc Sabadell també activa sucursals

El Banc Sabadell reobrirà dilluns 11 de maig 146 oficines, i ja tindrà 1.441 sucursals amb atenció al públic, segons ha pogut saber l'ACN. En total, l'entitat tindrà obertes el 77% de les seves oficines.

El banc ha aconseguit tancar un acord amb els sindicats per establir les mesures necessàries per a un retorn gradual a l'activitat, que inclou mantenir un 65% de la plantilla amb teletreball, amb torns rotatius i flexibilitat horària per facilitar la conciliació.

Per a la reincorporació presencial, es prioritzarà l'activitat comercial i l'acompanyament de clients per fomentar l'autoservei. L'acord amb els sindicats preveu la incorporació d'elements protectors a les oficines, el reforç de la higiene, i dotar als empleats d'EPI i productes de desinfecció i protecció com guants, mascaretes o gels.


Comentaris

envia el comentari