Oficina de Caixabank

CaixaBank ven desenes de cases des de 9.000 €: n'hi ha diverses a Catalunya

Aquests nous habitatges de CaixaBank són molt econòmics

Són molts els actius immobiliaris que té CaixaBank a l'estat espanyol. Dividits en habitatges i locals, l'entitat bancària es veu obligada a haver de donar-los sortida com més aviat millor. Per això, compta amb una cridanera estratègia comercial.

Gràcies al portal immobiliari Haya, el banc pot posar a disposició dels clients totes les seves possessions. Així, els interessats podran aconseguir habitatges i locals amb descomptes molt especials.

Així mateix, també tindran l'oportunitat d'obtenir una hipoteca amb el 100% del finançament per part de CaixaBank. Per fer-ho, això sí, caldrà complir una sèrie de requisits mínims.

La majoria dels habitatges provenen d'embargaments

Una de les coses que cal tenir en compte és que aquests habitatges de CaixaBank tenen tan bons preus perquè, majoritàriament, provenen d'embargaments bancaris, així com d'impagaments dels propietaris anteriors.

Caixabank
Molts habitatges de CaixaBank provenen d'embargaments | Europa Press

Quan el propietari no pot fer front al deute, l'entitat bancària es veu obligada a quedar-se amb la propietat. A canvi, cancel·la el préstec hipotecari que tenia amb l'amo de la casa.

Un cop l'habitatge arriba a les mans del banc, en aquest cas de CaixaBank, l'entitat li ha de donar una sortida ràpida. Per això, les venen a preus molt més baixos que els del mercat.

Aquests habitatges de CaixaBank es poden comprar amb hipoteca i sense

Els habitatges que ofereix CaixaBank es poden adquirir tant amb hipoteca com sense. Si necessites aquest tipus de préstec, l'entitat tindrà sempre en compte la teva economia per poder comprovar si estàs llest per fer front al crèdit.

Per no tenir dubtes, és millor seguir les recomanacions del Banc d'Espanya. És a dir, comptar amb una feina estable i que ni la hipoteca ni la resta dels deutes superin el 35% del salari.

CaixaBank ha posat a la venda 730 nous habitatges

Actualment, CaixaBank ha posat a la venda, a través del portal immobiliari Haya, 730 nous habitatges a preus especials. Entre elles, podràs trobar pisos, xalets i dúplexs repartits per tot el país. No obstant això, on es concentra la major varietat és a ciutats com Madrid, Barcelona i València, així com al litoral mediterrani.

Dins del portal immobiliari Haya, podràs fer ús dels filtres necessaris amb l'objectiu de trobar els habitatges que s'adaptin millor a les teves necessitats. De fet, si busques bé, hi podràs trobar propietats per menys de 9.000 euros. Tot i això, en el cas de les propietats que són barates en excés, el que sol passar és que necessiten una gran reforma, ja que es troba gairebé destrossada o en ruïnes.

Foto d'un bloc de pisos.
Els habitatges estan al portal Haya i el seu preu parteix dels 9.000 euros | Getty Imatges

D'altra banda, alguns dels habitatges que més criden l'atenció són els següents:

- Xalet adossat a Valor, Granada, que es ven per 18.300 euros.

- Pis de 122 m2 i quatre habitacions a Almenar, Lleida. Es ven per 49.500 €.

- Xalet a la Romana, Alacant. Es venen per 47.100 euros.

Quina hipoteca pots aconseguir gràcies a l'entitat bancària?

També cal tenir en compte que, com a norma general, CaixaBank no ofereix crèdits hipotecaris per un import més gran del 80% de l'habitatge. A més, el temps màxim per poder tornar-lo és de 30 anys.

En alguns casos, però, l'entitat pot oferir fins al 100% del finançament, així com tornar l'import en un màxim de 40 anys. Per fer-ho, el banc comprovarà el perfil de cada persona i analitzarà factors com l'edat, el treball, la seva antiguitat, etc. A més, durà a terme un balanç de l'últim any per conèixer els ingressos i les despeses i determinar si el sol·licitant pot pagar una hipoteca.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp