Imatge dels membres de la nova temporada de TV3, 2023-2024

El calvari que està vivint un famós reporter de TV3: «Ella no hi és»

Nicolás Valle, de TV3, ha relatat el drama familiar que pateix

Notícia d'allò més desoladora. Un excorresponsal de guerra de TV3 ha denunciat el drama que pateix des de fa un temps. Ha estat a través de les xarxes socials.

Allà, Nicolás Valle s'ha sincerat amb els seus seguidors i ha assegurat que fa dies que no veu la filla. Mitjançant un missatge a Twitter, el reporter de TV3 ha confirmat que ha recorregut a ajuda legal per solucionar aquesta greu situació.

Nicolás Valle i el seu drama personal

Nicolás Valle, excorresponsal de guerra a TV3, s'ha sincerat a les xarxes socials. El periodista hi explicava el drama personal i desconegut que fa temps que pateix.

Malauradament, que un dels dos progenitors, després de la separació, decideixi incomplir la custòdia compartida dels fills és habitual. I això és el que li ha passat ara a Nicolás Valle.

«El 4 de setembre vaig anar a l'escola de la meva filla per reunir-me amb ella. No hi era», començava Nicolás Valle explicant el drama.

«Avui fa 50 dies que no la veig. Ha estat traslladada a 350 km en contra de la meva voluntat i de les sentències judicials. Cada any a Catalunya es registren 150 sostraccions de menors», ha revelat el periodista a través del compte de X (abans, Twitter).

Nicolás Valle revelava, així, que la seva exparella hauria incomplert la custòdia. I s'hauria endut la filla, lluny d'on viu el reporter i sense possibilitat de comunicació amb aquest.

Uns tweets d'uns dies abans ja feien sospitar la situació. L'1 d'octubre passat, Nicolás Valle compartia amb els seus seguidors un dibuix molt significatiu. «Un dibuix per a cada dia d'absència», publicava.

Va ser pare el 2020

Nicolás Valle va ser pare el 2020. El 29 de novembre de fa tres anys, l'excorresponsal de TV3 donava la benvinguda a la Vera, la seva primera filla. I així ho feia saber al seu compte de Twitter. «Comença l'era Vera».

Una data que, sens dubte, no s'oblidava de recordar aquest any. Aquest 2023, la petita ja ha complert tres anys. Encara que aquesta vegada, malauradament, lluny del seu pare.

«Tres anyets. Aviat tornarem a estar plegats. Et trobarem», prometia Nicolás Valle a la seva filla. Sens dubte, una situació desoladora per a l'excorresponsal de TV3.