L'Ajuntament de la Canonja impulsa el nou Centre d'Atenció a persones amb paràlisi cerebral

El consistori ha atorgat una subvenció de 100.000 euros a La Muntanyeta, signant un nou conveni de col·laboració

L'Ajuntament de La Canonja ha atorgat una subvenció de 100.000 euros a La Muntanyeta, l'entitat que vetlla per les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies, amb l'objectiu de tirar endavant la remodelació del nou centre de Bonavista. La subvenció s'ha fet en el marc de la signatura d'un conveni de col·laboració entre ambdues institucions, i es farà efectiva en dos pagaments, corresponents a aquest any 2018, i el següent, per al proper any 2019.

La major part d'aquest import anirà destinat a les instal·lacions de fontaneria i d'alguns raïls grua que requereix el nou equipament,  amb la voluntat que el centre estigui plenament operatiu a finals del 2019.

El nou centre d'atenció a persones amb paràlisi cerebral, se situarà a l'antic institut del barri de Bonavista i permetrà ampliar l'atenció i les activitats destinades a aquestes persones i les seves famílies, donant resposta a la demanda i llistes d'espera actuals.

L'Ajuntament de la Canonja impulsa el nou Centre d'Atenció a persones amb paràlisi cerebral
L'Ajuntament de La Canonja impulsa el nou Centre d'Atenció a persones amb paràlisi cerebral | La Muntanyeta

«Un entorn educatiu, cultural i d'oci»

El nou conveni de col·laboració suposa una aposta decidida de l'Ajuntament de La Canonja per donar suport a projectes que facilitin el desenvolupament dels drets i oportunitats de les persones afectades de paràlisi cerebral o altres encefalopaties.

En paraules de l'alcalde del municipi, Roc Muñoz, «aquesta col·laboració és una mostra de l'interès i la preocupació d'aquest ajuntament cap a les persones amb necessitats especials, amb l'objectiu d'aconseguir crear-los un entorn educatiu, cultural i d'oci que els permeti desenvolupar-se el màxim possible».

Per la seva banda, el vicepresident de la Fundació La Muntanyeta, Pepe Pedregal, ha volgut agrair molt sincerament la bona predisposició del consistori: «El nostre projecte necessita la complicitat de diversos agents del territori i, en aquest cas, l’Ajuntament de La Canonja demostra que les administracions públiques són claus per garantir la viabilitat de projectes com el nostre que donen servei a persones de tota la demarcació de Tarragona».