IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Rufián sorprèn els seguidors amb una foto de fa deu anys

El polític s’ha sumat al repte viral ’10 Years Challange’

Rufián s'ha sumat al '10 Years Challange' penjant una fotografia de quan tenia 26 anys | cedida

El nou fenomen viral ’10 Years Challange’ ja ha envaït totes les xarxes socials i són moltes persones, inclús famosos, les que s’han volgut sumar a aquest repte que consisteix a penjar una fotografia de l’any 2009 i una actual, per comparar el canvi de cada persona en aquests deu anys.

Inés Arrimadas ja es va sumar al repte fa poc, penjant dues fotografies amb una diferència de deu anys d’edat al seu compte d’Instagram. El que més crida l'atenció és que la 'ciutadana' no ha canviat gairebé gens malgrat que hagin passat dos lustres entre una instantània i l'altra.

Ara, es suma Gabriel Rufián, qui va penjar una fotografia de quan tenia 26 anys on se’l pot veure amb una samarreta blanca i uns texans, xancletes, barba i el cabell recollit i un to de pell més moreno.

La confrontació en les Xarxes Socials

A ambdós polítics els hi van caure tant opinions positives com negatives pels seus looks del passat. Així a Arrimadas li deien que «igual que el bon vi, millorava amb els anys», «has fet un pacte amb el diable» o inclús «maquíssima la nostra futura presidenta del Govern».

Pel que fa als comentaris positius que va rebre Rufián podem destacar alguns com: «Tens una retirada a Di Caprio amb roba d’Enrique Iglesias, m’ha costat

acabat de sortir de Pasión de Gavilanes

Però evidentment, ambdós polítics van rebre comentaris negatius. En el cas d’Arrimadas «Clar que sí, l'important és que estigui bona... La resta tant se'ns en fum! Amb gent així, s'entenen certes 'catetades' electorals» o «maca sí, però amb un odi intern que no et deixa viure».

I per Rufián algunes de les crítiques van ser: «Allí tens pinta de ser més espanyol que ningú, però ara vols la independència mentre xucles diners de l’Estat Espanyol» o el d’un usuari que es preguntava si «ets el germà bastard de Pablo Iglesias».

#10yearschallenge

Una publicación compartida de Gabriel Rufián Romero (@gabrielrufian) el


Comentaris

envia el comentari