Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'una persona entregant unes claus de cotxe i un cotxe de joguina vermell

Pensant a canviar de cotxe? Aquests són els 5 millors cotxes de rènting

Molts usuaris han trobat al rènting de cotxes una resposta perfecta per a les seves necessitats de transport

Aconseguir el cotxe dels nostres somnis pot ser una mica més senzill i econòmic del que imaginem, i és que hi ha alternatives i solucions pensades per als conductors del segle XXI.

Molts usuaris cansats de veure com s'incrementaven les despeses per tenir un vehicle en propietat han trobat al rènting de cotxes una resposta perfecta per a les seves necessitats de transport, amb un servei que ofereix moltes comoditats i els millors cotxes del mercat.

Estalvi garantit amb la comoditat de tenir un cotxe d'estrena

Canviar a un cotxe de rènting més nou i actualitzat ofereix innombrables avantatges, especialment en termes de seguretat i accés a tecnologies més eficients. Els nous vehicles són més eficients i tenen millores que ens permetran conduir protegits en tot moment.

A més, la quota mensual inclou l'assegurança del vehicle, el manteniment i revisions, el canvi de pneumàtics i els impostos, cosa que ens allibera d'aquestes despeses addicionals i ens permet pressupostar de manera més efectiva. Amb el rènting, també evitem la depreciació del valor del cotxe, ja que en finalitzar el contracte simplement el tornem sense preocupar-nos per la revenda.

Amb Total Renting gaudirem d'un tracte personalitzat, ja que s'encarreguen de tots els aspectes relacionats amb el vehicle, des del manteniment i les reparacions fins a l'assistència en carretera. Si sorgeix algun problema, només cal posar-se en contacte amb l'empresa de rènting i ells s'encarregaran de solucionar-ho ràpidament.

I no només això, sinó que compten amb una àmplia varietat de vehicles disponibles, per això ens ajudaran a trobar el cotxe ideal que s'adapti a les nostres necessitats i preferències, oferint-nos assessorament professional i una experiència personalitzada de principi a fi.

Foto d'uns cotxes aparcats.
A Total Renting compten amb una gran varietat de vehicles disponibles | Getty Images

Coneix els models més demandats

Aquest és el top 5 dels millors cotxes de rènting:

  1. Per als que busquen un SUV l'opció estrella és el Volkswagen T-Cross, un vehicle preparat per a tot tipus de situacions i que ofereix una experiència de conducció totalment avantguardista, on el confort ens farà desitjar viatjar a qualsevol lloc. El seu disseny inconfusible fa que sigui un cotxe ple amb personalitat i que arrasa entre els usuaris de rènting.
  2. Un altre dels cotxes més sol·licitats és el Fiat 500 elèctric, una solució per als que necessiten un cotxe amb consum reduït i una alternativa sostenible per poder circular tant per ciutat com per carretera de forma còmoda. El seu disseny fa que sigui un vehicle molt còmode per a tot tipus de ciutats, i és fàcil d'aparcar i amb l'estètica característica d'aquest fabricant italià.
  3. Moltes empreses s'han passat al rènting com a forma d'economitzar les seves despeses, i les furgonetes de rènting són tot un èxit, com és el cas de la Peugeot Partner Pro, una furgoneta de gran capacitat i molt versàtil, que ens permetrà portar el nostre negoci a qualsevol racó, tot això mentre gaudim de l'estalvi que suposa un rènting.
  4. Els vehicles híbrids també han trobat el seu lloc al sector del rènting, sent vehicles amb una gran demanda com és el cas del Toyota C-HR Active, un cotxe ampli i molt còmode i preparat tant per a experts al volant com per a conductors novells, al ser fàcil de manejar i destacant els seus accessoris de seguretat.
  5. Finalment, el BMW Serie 4 420i Coupé és l'opció preferida per als amants d'un disseny esportiu. Aquest potent cotxe de 184 CV ofereix un acabat de primer nivell i una experiència al volant pels més elitistes del món del motor.

En definitiva, gràcies a Total Renting podrem aconseguir qualsevol d'aquests vehicles i molts més a canvi d'una quota mensual, sense més despeses i estalviant a les nostres factures.