Retencions de centenars de vehicles a Madrid vistes a través de les càmeres de la DGT

Deu quilòmetres de retencions a l'A-2 per dos accidents diferents

Els accidents han tingut lloc a Martorell, entre quatre vehicles, i a Abrera

ACTUALITZACIÓ 22:21 hores

Durant la tarda, el trànsit a l'A-2 s'ha anat normalitzant i s'ha reobert el carril en direcció a Lleida que durant unes hores ha estat tancat a conseqüència els dos accidents entre diversos vehicles que han tingut lloc a la citada via. Segons han informat els Bombers, han hagut d'activar tres dotacions per atendre els accidents, que també han mobilitzat ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i agents dels Mossos d'Esquadra.

El balanç dels dos accidents a l'A-2 ha estat de tres ferits de caràcter lleu que han estat atesos en un centre hospitalari i que han estat donat d'alta.  

NOTÍCIA ORIGINAL 16:02 hores

Complicacions a l'A-2. Dos accidents diferents, un a Martorell i un altre a Abrera, han arribat a provocar fins a 10 quilòmetres de cues a la via. El primer, entre quatre vehicles, ha fet que només s'hagi obert un carril en sentit Lleida i ha provocat una retenció de fins a 8 quilòmetres. Pel que fa al segon, el d'Abrera, ha arribat a provocar una cua de tres quilòmetres.

Així mateix, cal destacar al punt de les 16.00 hores de la tarda que les retencions en els dos punts de la via no van més enllà dels 5 quilòmetres. 

Segons informa Trànsit, les retencions a hores d'ara, a Martorell, tenen lloc entre els quilòmetres 586,00 i 591,00. El mateix servei demana «precaució» als conductors que passin per aquest punt de la xarxa viaria catalana.