Caos a les rondes: Onades de barcelonins s'escapen del confinament

Les sortides de la ciutat han quedat col·lapsades tot i les recomanacions i restriccions del Govern

Imatge d'una retenció a la Ronda de dalt des d'Horta fins a la Trinitat sentit Besós, a Barcelona
La ciutat de Barcelona ha viscut un èxode massiu de vehicles | Antiradarcatala

Tot i la recomanació del Govern a la població de Barcelona a confinar-se a casa seva, la ciutat ha patit un èxode de gent durant aquesta tarda. La crida davant l'alerta sanitària que pateix la capital catalana no ha servit de res i les rondes de Dalt i Litoral s'ha col·lapsat de vehicles.

De fet, el Servei Català de Trànsit (SCT) ha alertat a les 17.00 hores de la tarda que hi havia retencions en sentit Besòs. En canvi, en sentit Llobregat la circulació era fluida. Per una altra banda, a la ronda Litoral les retencions es trobaven en dos sentits.

Diverses retencions a les sortides de Barcelona

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha registrat durant la tarda punts de circulació amb retencions a indrets com l'AP-7 tant en sentit sud com nord, al pas per la Roca del Vallès, Gelida, Subirats o Mollet del Vallès, a les rondes de Barcelona, tant a la litoral com a la de dalt, o a carreteres com la C-17 o la C-58. Fonts de l'SCT indiquen que les retencions no són més intenses que les que es registren un divendres de trànsit sense restriccions.

Està previst que la recomanació del govern català tingui una durada d'uns 15 dies per anar veient com evoluciona la situació sanitària a la ciutat i si el ritme de contagis a Barcelona s'atura. Mentre es recomana el confinament, veïns i ciutadans de la ciutat comtal denuncien a través de les xarxes els comportaments d'aquells que no estan respectant les mesures de seguretat.


Comentaris

envia el comentari