Caprabo potenciarà les botigues més petites amb un increment dels productes a vendre

La iniciativa s'implementarà a les botigues de menys de 700 metres quadrats de Barcelona i Girona

Un supermercat de la cadena Caprabo a Catalunya amb un cartell groc i ofertes
Caprabo ha decidit ampliar la els productes que ofereix als seus clients   | Cedida

En plena pandèmia per coronavirus, Caprabo es reinventa i aposta per potenciar algunes de les seves botigues. En concret, l'aposta afectarà positivament als establiments més petits que té, és a dir, els que compten amb menys de 700 metres quadrats de superfície. La cadena de supermercats nascuda a Barcelona (i que actualment forma part del Grup Eroski) ha decidit augmentar en un miler la quantitat i varietat de productes que ofereix en aquest tipus de botiga.

Tal com ha informat Caprabo aquest dimecres en un comunicat, la iniciativa ja es troba en fase pilot i s'acabarà aplicant a totes les botigues de menys de 700 metres quadrats que té a Barcelona i Girona. D'aquesta manera, el supermecat ampliarà l'oferta en llets, olis, conserves, vins, begudes refrescants, cerveses, batuts i sucs no refrigerats, dietètica, cafè, melmelades, mascotes, detergents i higiene personal, entre altres productes. Això representarà que els clients de Caprabo tindran fins a 12.500 referències disponibles, convertint-se en un dels supermercats amb més varietat de productes per metre quadrat.

A més, tot i que l'ampliació de l'oferta es farà en tota mena de productes, el 85% de les noves referències que hi haurà seran marques de fabricants. Això, segons el director de Desenvolupament i Màrqueting de Caprabo, Jordi Lahiguera, suposa «un gest de suport a la indústria» en uns moments tan complicats com els que estem vivint.

El representant de l'empresa, Jordi Lahiguera, també ha explicat que la nova aposta de Caprabo respon a una voluntat de «cobrir una major amplitud» dels productes que ofereix als clients, que tindran a l'abast més «gammes i categories bàsiques, així com novetats del mercat». Amb aquesta iniciativa, Caprabo espera poder «donar resposta a una demanda del consumidor que demana una compra completa, àgil i pròxima». «És un compromís de marca amb els nostres consumidors», ha remarcat el director de Desenvolupament i Màrqueting de l'empresa.

L'empresa Caprabo, que va néixer a Barcelona l'any 1959, forma part del Grup Eroski des de l'any 2007 i compta amb més de 300 botigues a les quatre demarcacions catalanes, donant feina a més de 6.000 persones. En els últims anys, aquesta cadena de supermercats es troba en fase de renovació de les seves botigues i l'aposta d'ampliar l'oferta a les botigues més petites forma part d'un projecte per fomentar un «model de supermercat de nova generació». En aquests moments, l'empresa calcula que uns 200.000 clients passen diàriament per les botigues que té repartides a tot el territori català.


Comentaris

envia el comentari