Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Carles Porta presentant 'Crims' a TV3.

Carles Porta en xoc després de conèixer la decisió de Netflix: El cas més important

El creador i director de 'Crims' tindrà nova competència

Carles Porta no deixa de treballar en els seus projectes. Després de llençar la tercera temporada de 'Crims' a TV3, el lleidatà no ha trigat a encetar una nova temporada de crims reals per a la televisió pública catalana. Ell, però, no ha estat l'únic que ha vist com les sèries i pel·lícules relacionades amb 'true crime' són èxits assegurats.

Netflix no s'ha volgut quedar enrere i ja ha encetat la producció d'un documental basat en un dels crims més exitosos de Porta. Tant és així que el periodista català li va dedicar fins a quatre episodis a un mateix crim. Els que hem estat davant de la televisió tots els dilluns esperant una nova entrega de 'Crims' ja saben de quin cas estem parlant.

El documental tractarà un dels casos més rellevants de 'Crims'

Es tracta del Crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona. La productora americana ha decidit titular el seu documental 'Las cintas de Rosa Peral'. Ben segur que Carles Porta s'haurà quedat impactat amb aquesta decisió de Netflix. Potser, fins i tot, hi té alguna cosa a veure.

Així doncs, Netflix ha anunciat una nova estrena pel pròxim mes de setembre. El documental 'Las cintas de Rosa Peral', sobre el Crim de la Guàrdia Urbana. El llançament coincidirà amb el de la minisèrie 'El cuerpo en llamas' basat també en el mateix cas. Els aficionats als reportatges i documentals basats en crims reals de proximitat ja tenim feina amb aquestes dues estrenes.

El documental 'Las cintas de Rosa Peral' és el testimoni de primera mà de l'assassina del cas que va ser condemnada l'any 2020 a 25 anys de presó. La seva víctima va ser la seva parella l'any 2017. El jutge va determinar que es tractava d'un assassinat amb traïdoria i també hi va participar Albert López, un company i amant de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Aquest documental aportarà una nova visió dels fets

Després que Carles Porta portés a la petita pantalla un total de quatre episodis on es tractava el cas des de diferents perspectives, el documental de Netflix aportarà una nova visió. En aquest cas Rosa Peral parlarà des de la presó. A més d'això, serà la primera vegada que es podran veure imatges i vídeos de l'arxiu personal de Peral.

També es comptarà amb entrevistes del seu entorn més pròxim, així com del fiscal i dels advocats del cas. Com no podia ser d'una altra manera, també participaran diversos periodistes que van cobrir els fets.

La producció del llargmetratge ha estat de la mà de Raimon Masllorens, Arlette Peyret i Carol Saliner, de la productora Brutal Media. Aquest cas també comptarà amb una sèrie a Netflix amb Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez com a protagonistes. El més important de tot és la data de la seva estrena. Es preveu que el documental s'estreni el mateix dia que la minisèrie el pròxim 8 de setembre.

El Cuerpo En Llamas | Anuncio del estreno | Netflix