El polític i eurodiputat Carles Puigdemont, durant la presentació del seu llibre 'M'explico'

La foto romàntica de Carles Puigdemont amb la dona a Instagram

El polític ha compartit el seu costat més dolç a les xarxes

Carles Puigdemont és un dels polítics més actius a les xarxes. I tot que normalment les utilitza per compartir les seves idees polítiques i contestar els atacs que li llencen per Twitter, el seu compte d’Instagram  ensenya la part més humana del català.

Aquest diumenge 26 de juliol, Carles Puigdemont va concedir una entrevista amb TV3 on va parlar de l’actual situació política, la crisi de la pandèmia del coronavirus  o la seva relació actual amb els polítics independentistes que van ser condemnats a presó.

Ara, però, l'expresident ha volgut calmar els ànims i ha optat per compartir una dolça i romàntica fotografia  d’ell i la seva esposa,  Marcela Topor, minuts abans de concedir l'entrevista al mitjà català. En ella, Topor  l’arregla la corbata per tenir la millor imatge possible davant les càmeres.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sempre ella

Una publicación compartida de Carles Puigdemont? (@carlespuigdemont) el

Marcela i Puigdemont van casar-se dos anys després de coincidir per primer cop

Marcela Topor és llicenciada en Periodisme i, tot i que va néixer i créixer a Romania durant més de 20 anys, comparteix una passió amb el seu marit: la independència de Catalunya.

Topor  va arribar a Espanya perseguint el seu somni de ser actriu. Precisament, la romanesa va aterrar l’any 1998 amb la seva gira teatral a Girona, municipi d’on és originari Puigdemont. Allà, Marcela va conèixer al futur polític català, qui llavors exercia com a director de la Casa de la Cultura de Girona.

Tan sols dos anys després de conèixer-se, i travessant també diversos mesos en una relació a distància, la parella  va decidir casar-se. L’any 2000 van celebrar dos casaments: un primer a Roses, en una celebració íntima i laica. La segona celebració va ser a la ciutat romanesa d’Iasi, lloc de naixement de la periodista.

20 anys després del seu doble casament  i amb dos fills en comú, Carles Puigdemont i Marcela Topor  continuen amb una relació més que consolidada. Tot i la tensa situació de Puigdemont com a president de Catalunya i la seva decisió de marxar d’Espanya per residir a Bèlgica, l'esposa del gironí s’ha mantingut al seu costat en tot moment. Així ho demostra Puigdemont  amb la seva fotografia, on llença un missatge breu però sincer: «Sempre ella».