Carlos Herrera: «S'ha de perdre la por a que et diguin feixista»

El presentador més emblemàtic de la COPE ha concedit una entrevista on s'ha mullat sobre temes d'allò més polèmics, com ara el procés, el futbol, o com creu que serà la legislatura de Pedro Sánchez

Carlos Herrera
Carlos Herrera: «S'ha de perdre la por a que et diguin feixista» | CatalunyaDiari.cat

Polèmica entrevista la que ha concedit un dels presentadors estrella de la COPE, Carlos Herrera, per al diari 'El Mundo'. L'almeriès ha decidit llançar-se a la piscina i opinar, sense pèls a la llengua, sobre els temes amb més controvèrsia de l'actualitat, com ara la situació del procés, el —breu— temps durant el qual va ser culer, o bé sobre quines previsions té sobre el Govern de Pedro Sánchez. Amb tot, i com no podia ser d'altra manera, el presentador radiofònic ha deixat en l'aire diverses frases polèmiques que, de ben segur, passaran a la posteritat.

«S'ha de perdre la por a que et diguin feixista»

La primera gran bomba que ha soltat l'andalús és la següent: «S'ha de perdre la por a que et diguin feixista». En aquest sentit, Herrera ha fet patent que «Rosa Díez explica que el dia que li diuen 'feixista' menys de 40 vegades, sent que ha fet quelcom malament. Feixistes ho som tants, ja...», lamentava el presentador.

'El Mundo', a més, posa en èmfasi que la família d'Herrera va viure durant anys a Catalunya, concretament, i segons relata el mitjà citat anteriorment, van emigrar a «la Barcelona franquista, on va pintar la meitat del seu cor bètic de color blau i grana».

Sí, encara que pugui semblar quelcom estrany, Carlos Herrera va ser culer durant un temps. Amb tot, ja fa temps que no es considera seguidor de l'equip català: «Posava l'himne en antena cada vegada que guanyava quelcom, però quan el club es posa al servei d'una idea supremacista i exclusiva, doncs jo m'esborro», explica.

Tracta l'independentisme com un virus que s'ha d'exterminar

Carlos Herrera
Herrera tracta l'independentisme com un virus que s'ha d'exterminar | CatalunyaDiari.cat

 

En relació al procés català, l'almeriès té clar quin és el balanç actual de la situació: «Hi ha més no independentistes que independentistes», declara, malgrat que creu que «del que es tracta és de fer entendre que l'independentisme no és un delicte, però el respecte a la llei és imprescindible, i no complir la llei té conseqüències penals».

Amb tot, Herrera s'atreveix a manifestar quina és, en la seva opinió, la millor manera de solucionar el conflicte: «La solució serà lenta, tot el que es tardi a exterminar el virus. És necessària una teràpia lenta, social, pacient, intel·ligent i comprensiva», clama el conductor radiofònic.

Herrera no confia en el govern de Pedro Sánchez

Per acabar, l'andalús ha criticat la negativa de Sánchez a concedir-li una entrevista. «No és el primer president a qui no he entrevistat», explica Herrera, que llança una advertència al socialista: «És legítim que esculli els seus escenaris, no està obligat a res, tot i que jo tampoc estaré obligat a entrevistar-lo quan a ell li convingui».

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari