Manifestació a la plaça Sant Jaume en contra de la concentració de Vox

Càrregues a prop de Plaça Sant Jaume per evitar que els CDR accedeixin a l'acte de Vox

Els manifestants s'han quedat encapsulats als carrers adjacents i han llançat alguna llauna i algun petard

Un fort dispositiu policial ha evitat que els CDR accedissin a l'acte de Vox a la plaça Sant Jaume de Barcelona. Els manifestants han quedat encapsulats als carrers de Jaume I i de la Llibreria. No han pogut avançar més perquè una línia policial els ho ha impedit. 

Els concentrats han llançat alguna llauna i algun petard, i han picat contra les persianes de les botigues mentre es desenvolupava l'acte de Vox, on hi havia Santiago Abascal. La convocatòria dels CDR era a les 10, però ja llavors la presència policial impedia l'accés a la plaça. Després de l'acte del partit ultradretà, els CDR s'han dirigit a la Rambla a veure si coincidien amb simpatitzants de Vox. Els Mossos han identificat una dotzena de persones a la Rambla amb carrer Ferran.

Els Mossos actuen per evitar enfrontaments entre antifeixistes i simpatitzants de Vox

Un fort dispositiu dels Mossos d'Esquadra ha dividit la plaça del Vi de Girona per evitar enfrontaments entre uns 200 antifeixistes i una vintena de simpatitzants de Vox. Tal com estava previst, els manifestants unionistes han arribat pels volts de les dotze del migdia a la plaça, que estava ocupada pel CDR des de feia dues hores. També hi havia una seixantena d'agents de la Brigada Mòbil i l'ARRO dividint l'espai. 

Els simpatitzants de Vox, encapçalats pel diputat al Congrés, Juanjo Aizcorbe, ha entrat protegit per un cordó dels Mossos i ha llegit un manifest que no s'ha pogut escoltar amb claredat, pel so d'un potent altaveu que els antifeixistes han col·locat en un balcó proper. L'acte ha acabat sense incidents.