Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El cartell que un jove va penjar a l'ascensor i que s'ha tornat viral a Twitter

El sorprenent cartell penjat en una comunitat de veïns que s'ha tornat viral

El missatge s'ha convertit en un fenòmen a les xarxes i ha provocat les respostes més originals

Un cartell dirigit a un veí s'ha tornat viral a Twitter i ha acumulat, en dos dies, més d'onze mil likes i mil cinc-cents retweets. Es tracta del missatge que va deixar un jove a l'ascensor del seu bloc de pisos per felicitar a un veí i agrair-li que toqui el piano.

«Tinc un veí que toca el piano i sempre que ho fa, ho trec tot i em poso a escoltar-lo», explica el tuitaire

L'usuari que ha compartit el cartell, @NachCroft, explica que «tinc un veí que toca el piano i sempre que ho fa, ho trec tot i em poso a escoltar-lo». Continua dient: «L'altra tarda va tornar a tocar, feia temps que no tocava, em vaig inspirar i vaig penjar això a l'ascensor». Junt amb el text, el jove ha compartit una imatge de la nota que va deixar a l'ascensor dirigida al seu veí.

El missatge, que comença amb la paraula «Atenció» escrita de color vermell, podria semblar el típic anunci veïnal queixant-se d'algun comportament. Lluny d'això, aquest cartell de ben segur que va alegrar el dia al protagonista de la història i va sorprendre la resta de veïns. L'escrit continua dient: «Per a la persona que toca el piano: mai deixis de fer-ho! Toques de meravella, sona genial i m'encanta escoltar-te».

El cartell, viral a Twitter, ha rebut comentaris d'allò més originals

L'usuari també demanava a la resta de veïns que no retiressin el cartell i que només ho fes el pianista, assegurant que «no molesta i no costa res alegrar el dia a algú». Després, el jove explica que encara no ha rebut resposta i que espera que el músic hagi pogut llegir el missatge, a més d'agrair a la resta d'usuaris els comentaris que li han fet, que són d'allò més originals. 

També et pot interessar...