Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram
Logo Whatsapp
Imatge promocional de Salir del ropero

L'última i divertida pel·lícula de Rosa María Sardà, 'Salir del ropero', arriba a Ocine Tarragona

Dues noves pel·lícules espanyoles se sumen a la notable llista d'històries fetes a l'Estat que es poden veure ara mateix al cinema

Un dimecres més repassem les estrenes que ens presenta la cartellera de Tarragona a partir d'aquest divendres dia 11 de setembre. A banda de les novetats cinematogràfiques, hi ha un esdeveniment que interessarà molt a tots els seguidors d'una de les bandes musicals més famoses del moment: BTS.


Fa uns mesos ja es va poder veure als cinemes de Tarragona una pel·lícula sobre aquesta banda coreana que s'ha convertit en el nou fenomen fan a escala mundial.

Aquest dijous a les vuit del vespre (també dissabte i diumenge a la mateixa hora) Ocine programa el segon llargmetratge de la banda: Break the Silence on es mostra el que mai s'ha vist de la banda: backstage dels concerts, entrevistes inèdites i qüestions personals que els propis integrants del grup expliquen. Si us agrada BTS, no us la podeu perdre.



A més de BTS, les cinc protagonistes d'aquesta setmana al cinema són:

'My hero Academia: el despertar de los héroes'

Imatge promocional de la pel·lícula manga 'My hero Academy'


Torna el manga a les sales de cinema de Tarragona i ho fa de la mà de la saga 'My Hero Academia', pel·lícules basades en els còmics manga de Kohei Horikoshi, que han superat ja els 25 milions d'exemplars venuts a tot el món.


'El despertar de los héroes' és la segona pel·lícula de la sèrie i està ambientada en un futur en el qual el 80% dels joves volen ser herois però només alguns neixen amb el talent necessari per aconseguir-ho. Izuku Midoriya vol convertir-se en heroi professional i haurà d'encapçalar un equip d'aspirants per enfrontar-se a un nou i poderós malvat que vol també un exèrcit d'antiherois per controlar el món.


La podeu veure a Ocine Les Gavarres durant tot el cap de setmana en dues sessions diàries


'Un mundo normal'

Imatge de 'Un mundo normal'


Achero Mañas, una de les promeses del cinema espanyol que s'havia quedat a mig camí, torna després de gairebé deu anys amb aquesta història amb elements autobiogràfics protagonitzada per Ernesto Alterio i que vol ser un homenatge a la mare del mateix director.

El protagonista és un inestable cineasta en plena crisi professional i vital que es posa com a objectiu complir l'última voluntat de la seva mare: que tirin el seu cos a la mar. Per aconseguir-ho - donat que és il·legal- ha de segrestar el cadàver, amb la complicitat de la seva filla i les reticències del seu germà i la seva exdona.

Una pel·lícula dramàtica, amb tocs còmics i amb bon fons que se suma a la llista de notables històries emocionals de cinema espanyol que poblen actualment la cartellera ('La boda de Rosa', 'Las niñas' o 'Salir del ropero'


'Salir del ropero'

Imatge amb Rosa María Sardà, David Verdaguer, Verónica Forqué i Íngrid García Jonsson


Última pel·lícula de Rosa Maria Sardà en la qual hi té un paper protagonista i destacat. Es tracta de l'òpera prima d'Ángeles Reiné i és una comèdia amb tocs dramàtics i familiars, el que seria una comèdia clàssica ben interpretada i amb un guió i muntatges molt consistents.

Hi apareixen, a més de Rosa Maria Sardà, Verónica Forqué, Íngrid García Jonsson i David Verdaguer. La premissa de la història és l'acceptació en dos entorns familiars de la relació amorosa de dues dones a la seva maduresa.

'Un diván en Túnez'

Un diván en Túnez, imatge de la pel·lícula

Debut a la direcció de Manele Labidi amb una comèdia ambientada a Tunísia que busca la complicitat i el somriure de l'espectador a la vegada que vol oferir un retrat de la societat àrab, on modernitat i tradició topen a cada instant i li impedeixen avançar.

La trama té certa gràcia: una psicòloga nascuda i formada a França torna al seu país per obrir allà una consulta de psicoanàlisi. Els pacients, les autoritats, els veïns... tothom acabarà desfilant per allà en una pel·lícula coral protagonitzada per Golshifteh Farahani. 

La presenten com 'la pel·lícula que hagués dirigit Woody Allen si fos una dona'. Interessant donar-li una oportunitat.

'En busca de Summerland'

Imatge d''En busca de Summerland'

Pel·lícula dramàtica, produïda i protagonitzada per Gemma Arterton (recordada principalment pel seu personatge d'Strawberry Fields a 'Quantum of Solace' de la saga Bond).

Aquí canvia de registre completament (és habitual a la seva carrera, que combina pel·lícules personals i arriscades amb superproduccions com la que estrenarà aviat: The King's Man: la primera misión) i es posa a la pell d'Alice, una escriptora que sobreviu sola a una història d'amor del seu passat enmig del bel·ligerant segle XX.

Estranya i temuda pels seus veïns, la vida li canvia quan ha de fer-se càrrec de Frank, un nen evacuat de la bombardejada capital anglesa a qui li acaba confessant el gran secret de la seva vida.

Una història emotiva i amb més ambició que resultats però que per als espectadors més sensibles i amants de les històries més lacrimògenes és perfecta. No mireu el tràiler i deixeu-vos sorprendre.