Condemnen dos cartells que 'criminalitzen' sis periodistes catalans coneguts

Els protagonistes dels cartells són Javier Sardà, Joan Guirado, Mayka Navarro, Xavier Rius, Laura Fàbregas i Estefania Molina

Els cartells que ha denunciat el Col·legi de Periodistes de Catalunya
Els cartells que ha denunciat el Col·legi de Periodistes de Catalunya | Cedida

Dos cartells, fotocopiats nombroses vegades, han aparegut en alguns establiments dels carrers de Barcelona. Tal com es pot veure en les imatges, titllen Javier Sardà, Joan Guirado, Mayka Navarro, Xavier Rius, Laura Fàbregas i Estefania Molina de «terroristes de la informació al servei de l'IBEX». El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha condemnat l'acció a través del seu compte de Twitter: «Mostrem el més energètic rebuig a aquestes amenaces contra periodistes catalans. Tota la solidaritat i suport a les i els periodistes assenyalades/ts i demanem una vegada més respecte per a la nostra feina».

Sánchez se suma a denunciar l'acció 

El president del govern en funcions, Pedro Sánchez, també l'ha repel·lit, rotundament, i ha mostrat el seu profund rebuig: «La llibertat d'informació és un dret fonamental, un pilar bàsic i irrenunciable de la democràcia que ha de ser respectat i garantit. Nostra rotunda condemna a aquestes amenaces i el nostre suport als periodistes catalans que les estan patint», ha declarat a Twitter.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari