El coronavirus ataca el Reial Madrid: Aïllat un jugador del primer equip

El club diu en un comunicat que el jugador es troba en perfecte estat complint quarantena a casa

Santiago Bernabeu
El Reial Madrid confirma que Mariano ha donat positiu per coronavirus | Pixabay

El coronavirus segueix escampant-se de nou per la societat i també ha arribat a àmbits com el futbol, que fins ara semblava que s'havien quedat al marge. Després dels casos confirmats del Fuenlabrada, ara és la Primera Divisió la que s'enfronta a un nou cas.

El Reial Madrid ha confirmat que un dels seus jugadors, Mariano, ha donat positiu per Covid-19 i ja està aïllat a casa seva. El jugador va donar positiu en la seva tornada al conjunt blanc després de les vacances,

Mariano no tornarà a entrenar amb els seus companys i serà baixa pel partit de la Champions League que ha d'enfrontar els blancs contra el Manchester City el pròxim 7 d'agost. De moment no han confirmat que hi hagi altres casos positius, ja que la resta de jugadors que han tornat als entrenaments han donat negatiu en la prova. 

El fet que Mariano s'absentés als entrenaments aquest dilluns, quan la resta de jugadors sí que hi van ser, va cridar l'atenció dels seguidors. Poc abans de les 14.00 hores d'aquest dimarts, el club ho ha fet oficial: «Després de les proves de Covid-19 realitzades ahir de manera individualitzada a la nostra primera plantilla de futbol pels Serveis Mèdics del Reial Madrid, el nostre jugador Mariano ha donat resultat positiu. El jugador es troba en perfecte estat de salut i complint el protocol sanitari d'aïllament al seu domicili».

El davanter es troba confinat a casa seva i no tornarà a estar en contacte amb la resta de jugadors. Mariano acabava de tornar de vacances, i tal com ell mateix ha mostrat en les seves xarxes, els seus dies de descans han estat envoltats de luxes, i en algunes imatges fins i tot se'l veu sense mascareta ni distància de seguretat.

La resta dels jugadors del conjunt blanc han passat el test amb normalitat. Després de donar negatiu en les proves, tots ells s'han incorporat als entrenaments el matí d'aquest dilluns. Els jugadors del Reial Madrid es van sotmetre a les proves PCR per assegurar que cap s'havia contagiat.

També es van sotmetre als tests el cos tècnic, els metges i els membres de comunicació de club. Durant la setmana de vacances, els jugadors no van estar sota l'estricta supervisió de l'equip mèdic, de manera que es feia necessari realitzar aquests tests.

Preocupació a La Lliga

El club descarta que hi hagi més positius a la plantilla, ja que els tests es van fer de forma individual i esglaonada i en un entorn desinfectat per evitar contagis entre membres de la plantilla i el personal sanitari i tècnic.

El president de la Lliga, Javier Tebas, va anunciar aquest dilluns la seva gran preocupació davant la possibilitat que fossin diversos els futbolistes que tornessin contagiats del coronavirus després de les seves vacances. La mateixa preocupació tenien els clubs davant la sortida de tots els seus futbolistes tant a les costes espanyoles com fora d'Espanya.

Ara cal esperar per veure com evoluciona la situació i veure si s'aconsegueix evitar, tant al Reial Madrid com a la resta de clubs, una situació com la que està vivint el Fuenlabrada i que ha posat totes les crítiques al món del futbol. 


Comentaris

envia el comentari