La 'Casa Lila': La mansió de la mort d'Arenys de Munt

Un crim que ha convertit aquesta casa en l'escenari ideal per l'aparició de fenòmens paranormals

Fotografia de l'exterior de la Casa Lila, a Arenys de Munt

 

Diuen que les cases tenen vida pròpia i que són testimonis muts d'infinitats d'històries, algunes alegres, però d'altres que són verdaderament tràgiques. La 'Casa Lila', als límits territorials d'Arenys de Munt, és un d'aquells escenaris que s'han convertit en el focus d'atenció per a molts amants de la investigació paranormal, i gairebé tots ells, coincideixen que aquesta casa amaga alguna força realment fosca.

 

 

L'origen de la maledicció

La llegenda diu que fa anys, en aquesta casa hi vivia una família formada per dos bessons, una nena, un pare, una mare i un gos. L'home de la casa es dedicava als negocis, i en els últims anys va aconseguir reunir una gran fortuna. De cop i volta, el marit va començar a interessar-se per tot el relacionat amb l'esoterisme i la màgia. Tant era el seu interès per aquests temes, que va pintar gran part de la casa de color lila, ja que en termes espirituals, aquest color serveix per establir una mena de contacte amb el més enllà.

 

Interior de la Casa Lila, a Arenys de munt, on es pot observar com tota la casa està pintada d'aquest color
Interior de la Casa Lila, als límits territorials d' Arenys de munt, on es pot observar com tota la casa està pintada d'aquest color | Marc Riera 

 

L'espiral de bogeria de l'home va anar augmentant fins al punt que es va tornar una persona violenta cap a la seva família. La dona va ser víctima d'agressions, els nens van passar d'estimar al seu pare a tenir-li por, i el gos es passava el dia lligat al soterrani sense aigua ni menjar. Una nit, la bogeria va arribar al seu punt més àlgid, l'home es va aixecar del llit, va agafar una escopeta i els va assassinar a tots, incloent-hi al gos. Alguns diuen que l'home  estava posseït per una força estranya, altres, diuen que aquesta casa és com la famosa mansió d'Amityville, als Estats Units, on tota una família va ser assassinada també, amb una escopeta.

 

Fenòmens paranormals a l'interior de la mansió

Des del mateix moment en què aquesta llegenda es va donar a conèixer, la 'Casa Lila' d'Arenys de Munt ha estat visitada per molts aficionats al món del misteri i en especial dels fenòmens paranormals. 'Catalunya Diari' ha tingut accés a les declaracions d'aquests grups, i tots ells asseguren que a la 'Casa Lila' s'hi respira un aire aterridor, estrany i envoltat de misteri. Una mescla de fascinació i por, molta por.

 

Marc Riera, del Catalunya Diari, s'endiosa a l'interior de la Casa Lila d'Arenys de Munt
La 'Casa Lila' es troba als límits territorials d' Arenys de Munt | Marc Riera


Comentaris
Antonio
En esta casa no paso absolutamente nada todo lo que se cuenta es falso, esa casa acabo abandonándose por desgracia a raíz de una herencia de un matrimonio francés/catalán que vivía en ella la cual no tuvo descendencia y tuvieron que dejarla sola para siempre, todo lo otro leyendas falsas que no hay documentos ni pruebas de ello.

envia el comentari