La popular Casa Serinyana a la venta per 22 milions d'euros

La casa més popular de Cadaqués, en venda per 22 milions d'euros

L'edifici va ser inaugurat l'any 1913 i ha tingut dos propietaris

L'edifici més famós de Cadaqués, la Casa Serinyana està a la venda per una impressionant quantitat de diners. La mansió és un dels llocs més emblemàtics de la Costa Brava catalana.

El nou propietari haurà de pagar 22 milions d'euros

La Casa Serinyana va ser construïda a principis del segle XX per l'arquitecte Salvador Sellés i Baró. El seu primer propietari va ser Octavio Serinyana un adinerat metge barceloní, i posteriorment, l'italià Augusto Marocci. Els hereus d'aquest últim han decidit posar a la venda la casa, tirant la immobiliària d'Engel&Völkers per portar la gestió. Aquesta empresa alemanya d'alt standing té ara la responsabilitat de lliurar aquesta joia a qui ho mereixi, i a qui tingui la gran capacitat econòmica d'adquirir-la i posteriorment cuidar-la. Una casa que han valorat en 22 milions d'euros.

Gran atracció turística

L'espectacular edifici es va inaugurar el 20 de setembre de 1913, una propietat de 625 m², distribuïts en tres plantes i una golfa. La casa és d'aspecte senyorial, una gran obra arquitectònica, que atrau a tots els turistes que visiten la Costa Brava. Un lloc impossible de no fotografiar.

L'any 1983, Augusto Marocci va comprar la casa i va decidir restaurar-la servint-se de fotografies antigues de la casa per a ser molt respectuós amb l'essència que el pas dels anys havia esborrat. La mansió també rep el nom de 'Casa Blava', a causa del color celeste dels seus elements ceràmics que emmarquen portes i finestres.

També et pot interessar...