Imatge que ha fet servir Casillas per fer burla de Busquets

Casillas se’n riu del cos de Sergio Busquets: «És lamentable»

Cristian Tello, ex del Barça, va penjar una foto de les seves vacances amb Sergi Roberto, Bartra i Busquets, i Casillas no va dubtar en fer broma sobre el cos d'aquest últim

Iker Casillas està millor que mai. Superat el calvari del seu atac de cor i amb la millora de salut de Sara Carbonero, l’exporter del Reial Madrid gaudeix de les seves vacances com qualsevol futbolista en aquestes èpoques. Sembla ser, però, que el de Móstoles  no en té prou amb el seu temps lliure i opta per tafanejar què fan els seus excompanys a la selecció espanyola.

En aquesta línia i en resposta a una foto de Cristian Tello, que passa les vacances amb altres futbolistes de passat i present blaugrana com Sergio Busquets, Roberto i Bartra, Casillas ha fet mofa del cos del mateix Busquets en explicar: «El cos d’en Busi és lamentable».

Una broma que va més enllà

En veure-ho, van ser molts altres els futbolistes que van optar per fer extensiva la seva burla. «I això que està fent la màxima força possible»,  comentava el català Cesc Fàbregas mentre Iker Muniain insistia en una publicació paral·lela:  «Podeu respirar... ja!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Fotooo” #amigos #grandes #buenaGente #goodvibes #holidays #AmistadesQueTeDaElFutbol

Una publicación compartida de Marc Bartra (@marcbartra) el